Siirry pääsisältöön

Torassieppi tarjoilee Tunturi-Lapin parasta luomu- ja lähiruokaa

Keittiömestari Lasse Hyvärisen luotsaamassa Torassiepin 40-paikkaisessa ravintolassa tarjoillaan maukasta, terveellistä ja perinteistä suomalaista luomu- ja lähiruokaa, jonka peruselementit ovat poronliha, lähijärvien kalat, marjat ja sienet.

– Keittiöfilosofiana on tarjota ruokailijoille terveellistä ja perinteistä suomalaista luomu- ja lähiruokaa. Tärkeintä on, että asiakas syö lautasen tyhjäksi ja lähtee hymyssä suin pois.

Keittiömestari Lasse Hyvärinen

Tarjolla myös kasvis- ja vegaaniruokaa

Torassiepin ravintolassa ei ole á la carte-listaa, vaan viikottain kiertävä ruokalista, joka edustaa Hyvärisen mukaan perinteistä suomalaista ruokakulttuuria modernilla twistillä.

– Olemme panostaneet eritoten kasvis- ja vegaaniruokaan, mutta suosituin annoksemme on savustettu hirven entrecôte, maalaisperunalla, juurespaistoksella ja punaviinikastikkeella. Miedossa leppäsavussa 16 tuntia savustetussa hirvessä maistuvat maanläheiset maut ja ripaus modernia makumaailmaa. Meiltä saa niin kaalikääryleitä kuin paahdettua Inarinjärven siikaa, poron- ja hirven jauhelihasta tehtyä lihamureketta tai paistettua rautua. 

Kaikki lihat tulevat läheltä ja naturellina, jotta voimme antaa niille oman makumaailmamme vivahteen. Teemme keittiössä kaiken itse kastikkeita myöten ja keräämme lähimetsistä koivun mahlaa, jäkälää, kuusen- ja katajankerkkiä, joista valmistamme jäätelöä. Näin voimme omilla valinnoillamme tarjota asiakkaille unohtumattomia makuelämyksiä Tunturi-Lapin sydämessä.


Lue myös