Siirry pääsisältöön

Toptasten vaikuttajat Varsovassa!

Kristallinhohtoa Varsovassa

Terveisiä Puolan Varsovasta! 🇦🇹 (#prmatka ). Saavuttiin tänne perjantai aamupäivällä Finnairin sinivalkoisin siivin. Antoisa parin pvän miniloma Varsovassa takana ja matka jatkuu nyt kohti Krakovaa.

Paljon ollaan ehditty näkemään parissa päivässä ja Varsova yllätti kyllä positiivisesti ja lumosi vilkkaalla sykkeellä. Ei uskoisi, että kaupunki pommitettiin lähes maantasalle toisessa maailmansodassa ottaen huomioon miten upeasti se on rakennettu uudelleen vanhaa kunnioittaen. 

Varsovaan on kyllä ehdottomasti palattava vielä uudelleen, koska niin paljon jäi vielä näkemättä ja kokematta.

Reissusta on tulossa myös blogiin vielä juttua eri kohteista missä vierailtiin niin kulttuuri- kuin ruokanäkökulmasta. Aikataulu on ollut sen verran tiukka, ettei ole oikein tänne someen ehtinyt laitella mitään, kun ollaan koko ajan liikenteessä. Mutta stay tuned, koska paljon on vielä tulossa juttua.

Seuraa Kristallinhohtoa täältä!

Tinskunkeittiössä Varsovassa!

PR matka. 2 päivää Varsovassa takana. On nähty paljon ja syöty vielä enemmän. Varsovassa on paljon nähtävää. Se on vilkas ja eläväinen kaupunki. Paljon hyviä ravintoloita. Tarkempaa analyysiä tulossa. Nyt ollaan matkalla junassa kohti Krakovaa.

Tsekkaa täältä myös:

Varsovan parhaat hotellit

Varsovan parhaat ravintolat

Varsovan parhaat nähtävyydet

Toptaste Puolassa: Varsovan parhaat ravintolat

Lue myös