Siirry pääsisältöön

Toptasten vaikuttajat testasivat Yuzun poke bowlit

Fast casual -ravintola Yuzu tarjoilee raikkaita, tuoreista raaka-aineista valmistettuja poke bowleja. Yuzun ravintoloita on pääkaupunkiseudulla kaksi, Iso Omenan kauppakeskuksessa Espoossa sekä Helsingin Vanhassa kauppahallissa. 

Toptaste-vaikuttajat Jenni ja Sari pääsivät tutustumaan japanilaisiin makuihin Yuzun poke bowlien siivittämänä. Lue alta vaikuttajien mietteet Yuzun poke bowleista.

Jenni – @jjennikoljonen

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

”Parasta keväässä on, kun luonto ja ihmiset heräävät eloon. 

Me lähdimme ystäväni kanssa piknikille puistoon ja totta kai haimme evääksi poke bowlit Vanhassa kauppahallissa sijaitsevasta Yuzusta. 

Tämä Yuzun poke bowl on loistava sekä helppo valinta myös ulkona lounastamiseen, ja mikä tärkeintä älyttömän hyvän makuinen!”

Sari – @casamimiblog

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

”Vaikka olen kaivannut ravintoloissa syömistä, niin toisaalta, onpa ihana tehdä ystävän kanssa treffit, hakea ruokaa mukaan ja etsiä aurinkoinen istumapaikka. 

Minun korona-ajan paras afterwork oli varmaan perjantaina.  Teimme treffit ystävän kanssa keskustaan. Haimme Helsingin Vanhassa kauppahallissa sijaitsevasta japanilaisesta ravintolasta Yuzusta poke bowlit. Aurinko lämmitti, ruoka maistui niin hyvälle ja maisemat täydelliset. Valitsin Yuzun listalta salmon & tamago bowlin, joka sisälsi lohta, grillattua lohta, japanilaista munakasta (joka oli ihanaa) wakame-salaattia, Yuzu-majoneesia, ruohosipulia, inkivääriä ja teriyaki-kastiketta. Tämä oli niin hyvää, että aloin suunnittelemaan jo seuraavaa hakureissua Yuzuun. Sieltä voisi hakea ruuat vaikka piknikille nautittavaksi, kunhan ilmat hieman lämpenevät.”

Käy lukemassa myös Sarin Yuzusta kirjoittama blogipostaus – Casa Mimi!

Yuzun ravintolaesittelyyn pääset tästä.

Lue myös