Siirry pääsisältöön

Toptasten vaikuttaja testasi hittituotteen

Kristallinhohtoa-vaikuttajamme sai testaukseen Bamix Cordless Plus -sauvasekoittiminen, joka on edustaa uutta johdotonta teknologiaa. Ei enää tiellä olevia johtoja ruokaa laittaessa.

Tämä johdoton Bamix Plus Plus -sauvasekoitin on elegantin tyylikäs ja  monipuolinen työkalu keittiöön. Sillä pystyy sekoittamaan, muussaamaan sekä pilkkomaan eri raaka-aineita tehokkaasti ja kahden eri nopeusasteen lisäksi siitä löytyy turbotoiminto (15000 rpm). Itse soseutan sauvasekoittimella aina sosekeitot ja vaikka kotoa löytyy blenderi, niin olen todennut sauvasekoittimen käytön paremmaksi ja nopeammaksi smoothien teossa. Sauvasekoitin on helppo pestä käytön jälkeen ja sujautus vain laatikkoon odottamaan seuraavaa kertaa.

Teen useamman kerran viikossa marjasmoothien koko perheelle, johon sujautan aina mustikoita, mansikoita, tyrniä, puolukkaa sekä luomu omenan (jonka voi laittaa kuorineen) sekä purkki rahkaa sekä maitoa ja surautus sauvasekoittimella ja avot, valmista tuli. Meillä myös lapset tykkäävät näistä marjasmoothieista ja samalla saa ujutettua ihan huomaamatta terveellisiä marjoja ruokavalioon.

Smoothieta kannattaa tehdä sen verran iso määrä, että lopun voi jatkojalostaa tuorepuuroksi. Sekaan ei tarvita enää kuin kauraleseitä sekä -hiutaleita ja aamulla onkin terveellinen aamupala odottamassa jääkaapissa.

Bamixin lisäosavat sopimat myös tähän laitteeseen ja esim. Slice Sy -viipalointi ja -raastinlaite tekee Bamixin sauvasekoittimesta minikokoisen monitoimikoneen. Lisälaite on helppo liittää ja sillä saa tehtyä nopeasti esim. juusto- ja porkkanaraastetta tai tasapaksuja kurkkuviipaleita.

Erikseen myytävällä myllyllä voi puolestaan helposti pilkkoa esim. sipulia ja pähkinöitä tai tehdä vaikka pestoa.

Testauksen suoritti Kristallinhohtoa-blogin kirjoittaja Krista Hyvönen

IG: https://www.instagram.com/kristallinhohtoa/

Lue myös