Siirry pääsisältöön

Toptasten testauksessa Baban viisi eri hummusta!

hummus

Baba Original Hummus: tämä on se alkuperäinen Baban hummus. Tätä voisi kuvailla all around-hummukseksi, eli kaikille ja kaiken kanssa sopivaksi. Ainesosien suhdanteet ovat Baban vuosikymmenien kokemuksella muovattu täydellisyyteen. Hummus-aloittelijoille tämä on oiva valinta. 

hummus

Baba Green Hummus: tämä perinteisen Baba Hummuksen pikkusisko tuo pöytään vihreää chilipepperonia ja pinaattia! Baban Green Hummus nousi Toptasten suosikeissa kakkoseksi. Koostumus on upea, yllättävä sekä
miellyttävä. Vihreän värinsä ansiosta, tämä hummus tuo pöytään myös vehreyttä. 

hummus

Baba Punajuurihummus: on jotain aivan uutta hummusmaailmassa. Ensimmäisenä mielleyhtymänä tuli testaajille se upea punajuurikeitto, jota tuli maisteltua joskus aikoja sitten. Kaikki tässä hummuksessa on tasapainossa, ja kyseinen hummus onkin loistava lisuke esimerkiksi piristämään arkiruokia. 

hummus

Baba Nokkoshummus: Nokkoshummus? Kuulit oikein! Baba on tehnyt tästä suomalaisesta superfoodista oman hummuksen. Nerokasta! Värimaailma on hyvin lähellä Green Hummusta, mutta maku on nokkoshummuksessa lempeämpi, kun siinä ei ole pikanttia pepperonia. Nokkoshummus sopiikin täten täydellisesti vähemmän tulisen ruoan ystävälle! 

hummus

Baba Chili Hummus: Fanfaareja… Toptasten suosikki oli Baba Chili Hummus! Miksi? Tässä chili hummuksessa on kaikkia makunystyröitä kutkuttavat ainesosat, ja kyseinen hummus menisi minkä tahansa ruoan kanssa. Parhaimmillaan nautit tätä chili hummusta tuoreen pitaleivän kanssa. Yksi testaajista oli syönyt kyseistä hummusta lisukkeena vaalean kalan kanssa, ja kehui makuyhdistelmää taivaalliseksi. 

Teksti: Toptaste Toimitus | Kuvat: Titti Myhrberg

. . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kaikki Baban tuotteet ovat kotimaisia, vegetaristisia sekä gluteenittomia. Tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista K- ja S-ryhmän kaupoista kautta Suomen.

www.baba.fi

Katso Baban tuotteista tehtyjä reseptejä:

Lue myös