d-md-none
Siirry pääsisältöön

Toptasten Take Away -testissä: ravintola Nude

Testasimme lauantai illan kunniaksi gourmet-ravintola Nuden take away -annoksia. Matkan varrelle sattui muutama mutka, ja meillä meni melkein tunti ennen kuin pääsimme pöytään, jolloin ruoka oli jo haaleaa. Lämmitimme kaikki annokset paitsi salaatin uunissa hetken, ja annokset kestivät hyvin uudelleen lämmittämisen. Kuljetusboksit olivat myös tyylikkäitä, joten tässä päädyimme jättämään ruoan bokseihin myös tarjoiluvaiheessa.

Päivän menu:

Sieni Dumplingit ja xo-kastiketta 9 kpl 16 e
”Nuden klassikko dumplingit, jotka ei tingi mausta”

Tässä on oikein sieniä rakastavan ihmisen superherkku! Tämä sopii hyvin kahdelle hengelle jaettavaksi alkuruoaksi, tai tapastyylisesti pöytään isommalle seurueelle jos ottaa useamman annoksen.

Spicy pork 16 e
”Tarjoillaan omassa kastikkeessaan, jasmin riisin, coleslawin
ja seesamimajoneesin kera”

Aasialaisen ruoan ystävälle nappivalinta! Kastike oli täydellinen, ja kun sulki silmänsä, pystyi kuvittelemaan itsensä jonnekin lämpimään, meren äärelle.

Päivän salaatti 13 e
”Vaihtelee päivittäin kauden raaka-aineista.”

Päivän salaatti sisälsi runsaasti upeaa lohta, parsaa ja majoneesia sopivasti. Todella runsas kokonaisuus, sopii pääruokana yhdelle tai alkuruokana kahdelle jaettavaksi.

Steam buni 1/2 kpl 7,5 e / 14 e
”Vaihtoehdot: ankka tai spicy pork
tarjoillaan soija majoneesin, oi-muchim kurkkujen ja Nuden kimchin kera”

Me otimme yhden kumpaakin bunia. Itse pidin enemmän ankasta, koska spicy pork bunissa oli paksuja possuviipaleita, jossa kuitenkin maku oli aivan loistava.

Jälkkäriä emme tilanneet tällä kertaa, mutta listassa näytti olevan kahdelle jaettavaa tiramisua, jota olisin kylläkin halunnut maistaan. Tosin samainen tiramisu löytyy myös Nuden sisarravintolasta Emosta, joten päädyimme seuraavaksi tilaamaan illallista heiltä.

Kotiinkuljetuksella tulevat Take Away annokset voi tilata Woltin kautta. Nudesta voi ostaa annoksia mukaan arkisin klo 11–21 ja lauantaisin klo 14–21. Tilaus onnistuu puhelimella 010 411 7830. Maksu kortilla paikan päällä, osoitteesta Kasarmikatu 44.

Ravintola Nuden Take Away menu

Kuva: Elina Engberg

Lue myös