Siirry pääsisältöön

Toptasten take away -suositukset Turussa

Göran

Göranin kotiruokalounasta tarjoillaan myös sulun ajan 8.–28.3. Ravintolasta saa rasian, mihin voi itse ottaa ruokaa runsaasta buffetista. Halutessasi ravintola pakkaa ruoat valmiiksi noutoa varten. Viikoittain vaihtuvan lounaan löydät täältä.

  • Göran: Linnankatu 72, 20100 Turku

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Turku Cloud Kitchen

Ravintoloiden ollessa suljettuna voi nauttia etänä brunssin, lounaan, dinnerin tai treffit – you name it! 

Turku Cloud Kitchenin tarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin ja kaikki yhdestä osoitteesta. Paninin artesaanipizzoja, Tiirikkalan burgereita ja Korean Kimchi Housen annoksia.

Woltin kanssa startannut yhteistyö tuo Turkulaisille astetta paremmat herkut helposti kotiin. Voit wolttaa täältä tai noutaa annoksesi.

  • Turku Cloud Kitchen: Helsinginkatu 15, 20500 Turku

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Tiirikkala

8.3. alkaen Tiirikkalassa palvellaan take away -tuotteilla maanantaista perjantaihin klo 11-13. Noudettavissa lounasannoksia (kurkkaa lounaslista), oman leipomon makeita herkkuja, keittiömestarin juomasuosituksia, kahvia ja virvokkeita.

Tilaukset voi tehdä ravintolassa tai ennakkoon  020 7417 337 / info@tiirikkala.fi.

  • Tiirikkala: Vähätori, Linnankatu 3, 20100 Turku

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

E. Ekblom

E. Ekblomin keittiön esivalmistelema Jannen kattilamenun saa myös kotiin ja ruoat pitää ainoastaan lämmittää ja laittaa tarjolle.

Tilaukset (8.-28.3.) osoitteeseen info@eekblom.fi viimeistään ke klo 16 mennessä ja nouto perjantaisin ravintola Göranista klo 11-16. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä yhteystietosi sekä menujen määrän. Katso menu täältä.

  • E. Ekblom: Läntinen Rantakatu 3, 20100 Turku

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ravintola Panini

Valtavan suosion saaneita ravintola Paninin pastoja, salaatteja ja pizzarullia on nyt myynnissä jo monessa Turun seudun K-Kaupassa! Käy nappaamassa mukaan (etä)toimistolle tai vaikka kotiin helpottamaan arjen aikatauluja. Joillekin maistuu lämmitettynä, toiset nauttii sellaisenaan.

  • Ravintola Panini: Linnankatu 3, 20100 Turku

Lue myös