d-md-none
Siirry pääsisältöön

Toptaste rekrytoi – myyntivastuullinen projektipäällikkö

Toptaste on kehittyvä ravintola- ja ruokamedia, jonka pääfokuksena ovat mielenkiintoiset markkinointiprojektit printissä ja digikanavissa. Haluamme kasvaa, joten haemme nyt tiimiimme innokasta henkilöä vetämään Toptasten operatiivista toimintaa ja myyntiä. Jos olet kiinnostunut nousujohteisesta urasta mediamaailman ytimessä ja sinulla on paloa näyttää kyntesi, tämä voi olla sinun paikkasi!

Projektipäällikkönä hallinnoit, koordinoit ja kehität Toptaste-palvelua, hoidat myyntitehtäviä, tuot pöytään uusia ideoita ja aihioita, innostut ja innostat muita sekä ennen kaikkea viet asiat sovitusti maaliin. Me taas annamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa tehtäväkuvaasi ja Toptaste-palvelua vahvuuksiesi mukaan.

Tehtävä edellyttää tavoitteellisuutta, järjestelmällisyyttä, myyntihenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja iloista asennetta. Olet ahkera ja positiivinen tiimipeluri sekä innokas oppimaan uutta. Olet aidosti kiinnostunut kaupan tekemisestä ja motivoidut onnistumisista. Kokemus media- ja ravintola-alasta on etu, mutta ei must! Emme siis edellytä pitkää kokemusta, sillä tässä tehtävässä ratkaisevia ovat asenne ja tahtotila.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Pääset näköalapaikalle mediamaailman ytimeen tekemään tulosta ravintola- ja ruoka-alan toimijoiden pariin, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Sinulla on mahdollisuus kasvaa tehtävässä mukavan ja asiantuntevan tiimin tukemana.

Jos kiinnostuit, älä epäröi vaan kerro meille itsestäsi. Pidä kiirettä, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa

Saat vastauksia kysymyksiisi toimitusjohtaja Valtteri Rantalaiselta iltapäivisin klo 16.00-17.00 puhelimitse. Odotamme hakemustasi palkkatoiveineen 31.10. mennessä osoitteeseen valtteri@toptaste.fi.

Lue myös