Siirry pääsisältöön

Toptaste Food Court Bruce Oreckin The Train Factoryssa huhtikuussa

Toptaste lanseeraa uudenlaisen ruokatapahtumakonseptin 26. – 27.4. Vallilan The Train Factoryssa järjestettävän Querelle-festivaalin yhteydessä. 

Toptaste Food Court on ruokakonsepti, joka tuodaan yleisötapahtumien kylkeen tilauksesta. Toptaste Food Court on kohtaamispaikka ruokadiggareille, ponnahduslauta uusille ruoka- ja ravintola-alan yrittäjille ja elintarvikepuolen tuotteille. Ruokatapahtumaan valitaan harkitusti kunkin tapahtuman kohderyhmään sopivia toimijoita Toptaste Oy:n järjestämän avoimen haun kautta ja toimijat maksavat ainoastaan pienen kynnysrahan osallistuakseen tapahtumaan.

Ravintoloitsija tai elintarvikealan toimija – onko sinulla uusi menu, tuotelanseeraus tai haluatko lisätä tunnettuuttasi? Toptaste Food Court on mahdollisuus juuri sinulle! Lähetä avoin hakemus 28.2.2019 mennessä osoitteeseen titti@toptaste.fi, jossa perustelet, miksi juuri sinun yrityksesi tulisi valita mukaan Querelle-festivaalin Toptaste Food Courtiin. Tapahtumaan odotetaan 8000 kävijää ja myyntipaikkoja on tarjolla rajoitetusti, joten toimi nopeasti – paikat täytetään sopivien toimijoiden löydyttyä!

Lisätietoa: Titti Myhrberg, 040 218 41 79 titti@toptaste.fi

Querelle – festivaali 26-27.4.2019

Querelle on riehakas, ylpeä, älyllinen, oikeudenmukainen ja karnevalistinen festivaali, jonka ohjelma muodostuu musiikista, kirjallisuudesta, drag-artisteista, keskusteluista, stand upista, tanssista, euroviisuista ja installaatioista.

Querelle on festivaali, jolla on tarkoitus. Se edistää ihmisten välistä tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta kaikissa näiden muodoissa ja pyrkii myönteisyydellä osoittamaan, että erilaisuus on rikkaus. 

Querelle on nykyaikainen boutique-festivaali, joka panostaa viihtyisyyteen, palveluihin ja jonottomuuteen. Sen alue on vähintäänkin upea – Vallilan makasiinien historialliset rakennukset ja piha-alueet tarjoavat ainutlaatuiset puitteet historialliselle hankkeelle.

Querelle on Suomen suurin sisätilafestivaali. The Train Factoryn entisiin tuotantotiloihin rakennetaan kuusi ohjelmaprofiililtaan toisistaan poikkeavaa lavaa, joiden kapasiteetit vaihtelevat neljästä tuhannesta pariin sataan.

Querelle on ennen kaikkea ja alati ilon juhla.

Querellen kävijätavoite on 8000 ihmistä kahden päivän aikana.

Querellen ikäraja on 18 vuotta.

Lisätietoa Querellestä: http://www.querelle.fi/info

Lue myös