Siirry pääsisältöön

Toptaste Food Court Querelle-festivaalissa 26-27.4

Huhtikuussa vanhan konepajan tehdashallit heräävät henkiin kun Querelle-festivaali saapuu kaupunkiin! Toptaste on kerännyt festarikansalle upean kattauksen ruokatoimijoita, jotka varmastikin täyttävät vatsan tanssipyrähdysten välissä. Tutustu toimijoihin ja makustele valmiiksi festarikattauksesi!

Thai Papaya

Thai Papayan tarina sai alkunsa vuonna 2011, kun aviopari ja perustajat Lennu ja Pradab keksivät osallistua ensi kertaa Ravintolapäivään. Pariskunta oli innoissaan saadessaan tarjota thaikeittiön antimia suurelle yleisölle – olivathan he valmistaneet herkkuja kotona yhdessä perheelleen ja ystävilleen jo vuosien ajan.


Kolmen ravintolapäivän suuren suosion innoittamana, ja yksittäisten lisätilausten siivittämänä, oli varsin nopeassa aikataulussa aika aloittaa oma catering –palvelu. Thai Papaya on palvellut nälkäisiä lähes kaikilla suurilla kotimaisilla festareilla. Thai Papayan ideologia on tarjota aitoja thaimaalaisia makuelämyksiä, parhaista raaka-aineista ja ammattitaitoisen, thai-ruokaan erikoistuneen kokin valmistamana. Laatu ja maku edellä, pikaruuan nopeudella.

KV GOES QUERELLE

KV Restaurants Oy tuo korkealaatuisen ravintolaelämyksen Querelleen!

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan eksklusiivinen ja ainutlaatuinen ravintolaelämys keskellä festarihumua, kun Vuojärvi tuo fine dining ravintolan keskelle Konepajaa. Kristan Vuojärvi – Pop up dining experience konseptiin kuuluu korkealaatuinen 3 ruokalajin menu juomineen.

KV Restaurants Oy:n ravintoloitsija Kristian Vuojärvi on niittänyt mainetta alan yksilö- ja joukkuekilpailuissa, niin maailmalla, kuin kotimaassa. Nyt hän tuo Suomeen uudenlaisen KV-konseptin, jossa eksklusiivinen ravintolaelämys luodaan tyhjästä sinne missä tapahtuu.

Varaa paikkasi ennakkoon: https://www.tableonline.fi/ravintola/kv-goes-querelle?date=2019-04-2

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin raaka-aineissa. Kattaus-aika 1 tunti.

Huomaathan että tapahtumaan on erillinen sisäänpääsymaksu.

Levant

Levant tarjoaa ystävilleen Lähi-idän makuja konseptilla “falafel, meze & salads”. Toiminta-ajatuksemme on tarjota maistuvaa, helppoa ja edullista kasvisruokaa iloisella palvelulla!

Sandwich club

”Sandwich Club on uusi ruokakärry Helsingin Alppilasta. Tarjoamme sandwichejä käyttäen klassikkoreseptejä maailmalta ja luoden uutta – erityisesti kasvisruokaa ja ympäristöä kunnioittaen. 

Haluamme tuoda uusia makuja helsinkiläiseen Street Foodiin ja haastaa perinteisen burgerin.”

haluamme tuoda uusia makuja helsinkiläiseen Street Foodiin.

Quickies

Ideologiamme on We go the extra mile for you.Haluamme luoda asiakkaallemme parhaan mahdollisen elämyksen heidän juhlapäivänään, oli kyseessä sitten häät, valmistujaiset tai yrityksen pikkujoulut. Tämä toteutuu tarkalla suunnittelulla ja ripauksella hullua innovatiivisuutta, josta paistaa läpi elämänmittainen rakkaus ruokaan.

Ruokarekkamme slogan on Restaurant quality food on paper plates – tämä asiakkaan keksimä fraasi kuvaa ruokaamme täydellisesti! Toteutamme festarit, kyläjuhlat ja taiteiden yöt laatu ja palvelu edellä: haluamme nostaa suomalaisen Street Foodin tasoa entisestään. 

Yrityksemme tarina alkoi kokkikoulusta, jossa tapasimme Petrin kanssa ensimmäisen kerran. Törmäilimme vuosia samoissa keittiöissä pitkin Helsinkiä – kunnes Petri perusti ensimmäisen oman ravintolansa. Sain Petriltä muutaman työkeikan lomituksiin, ja kun aika tuli miettiä uusia seikkailuja, oli nopeasti selvää että lähtisimme koitokseen yhdessä. Olemme kokkeina hyvin erilaisia – mutta se palvelee kokonaisuutta täydellisesti. – Katja E. Arpré, co-founder

Hinnasto ja aukioloajat julkaistaan lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Lue myös