Siirry pääsisältöön

Toptaste Food Court presents: Kristian Vuojärvi Pop Up Dining Experience

Toptaste Food Court esittelee Querelle-festivaalissa 26-27.4 uudenlaisen festarielämyksen. Kristian Vuojärven KV Restaurants tuo keskelle festarihumua korkealaatuisen Pop Up Dining Experience-ravintolaelämyksen.

Vuojärvi kertoo, että konseptiin kuuluu korkealaatuinen kolmen ruokalajin menu juomineen. – Käytännössä tuomme tapahtumaan laadukkaan ravintolan: pöydillä on liinat, ruuat tarjoillaan kunnon astioista, viinit ja ruuat on sovitettu toisiinsa pieteetillä. Me hoidamme paikan päällä kaiken ravintolan sisustuksesta ja tarjoilusta kalustamiseen saakka.

Ajatuksena on, että Pop Up Dining Experience -konseptin voi viedä minne tahansa: tapahtumiin, messuille tai yritystapahtumiin. Samaa menua ei kuitenkaan toisteta tapahtumasta toiseen – Ruokalista ja ravintolan sisustus suunnitellaan aina tapahtuman hengen mukaan. Jos on kyse rokkifestarista, saatamme käyttää hieman rajumpia raaka-aineita. Querellen menu on raikas, herkkä ja kesäinen – aivan kuten ravintolan sisustuskin. 

Kolme ruokalajia tunnissa

Moni saattaa ajatella, että ruokailu kestää tällä konseptilla pitkään, mutta Vuojärven mukaan prosessi on tarkkaan hiottu. – Myyntilupauksemme on, että tunnissa ehtii nauttia kolmen ruokalajin illallisen. Uskon, että ihmiset arvostavat festareilla myös sitä, että heillä on mahdollisuus ruokailla rauhassa hyvästä ruuasta ja tunnelmasta nauttien. 

Vuojärvi kertoo olleensa mukana rakentamassa lukuisia tapahtumia ja pettyneensä vip-puolen ruuan huonoon laatuun.  – Jos asiakas ostaa kalliin vip-lipun, on ruuan mielestäni vastattava lipun hintaa. Tästä syntyi idea ja halu tarjota laadukkaita elämyksiä festareilla, urheilu- ja yritystapahtumissa. 

Toptaste Food Court – siellä missä tapahtuu

Querelle on Vuojärven mukaan mielenkiintoinen uusi festari ja juuri sopivan kokoinen ensimmäiselle Pop Up Dining Expriencelle. – Olemme iloisia, että saimme KV Restaurantsin mukaan uudella konseptilla Toptaste Food Courtiin, joka toimii samalla periaatteella. Viemme Toptaste Food Courtin sinne missä tapahtuu. Odotukset ovat korkealla ja toivottavasti saamme luotua ainulaatuisen elämyksen Querellen festarivieraille, myyntijohtaja Titti MyhrbergToptaste ruoka- ja ravintolamediasta toteaa.

Querelle-festivaali 26. – 27.4. Konepajalla. www.querelle.fi
Kristian Vuojärvi Pop Up Dining Experience – varaa paikkasi ennakkoon 
täältä

Lisätietoa:
Kristian Vuojärvi, kristian.vuojarvi@kokkikouluespa.fi, 045 890 8590
Toptaste Food Court, Titti Myhrberg, titti@toptaste.fi, 040 218 4179

Lue myös