Siirry pääsisältöön

Tony´s deli & Tony´s Street Bar – olohuone Bulevardilla

Ravintolapäällikkö Annika Niemonen kutsuu Bulevardilla sijaitsevaa Tony’s deliä ja Street Baria italialaiseksi olohuoneeksi. Kuvaus osuu nappiin. Pöytä katetaan italialaisella rakkaudella koko suvulle, ystäville, yhteistyökumppaneille tai vaikkapa kirjan julkaisutilaisuutta varten. 

– Meillä on vietetty ylioppilasjuhlia, häitä, synttäreitä, läksiäisiä ja ison porukan dinnereitä. On juhlia, joissa tarjoillaan kolmen ruokalajin illallinen, ja sitten on juhlia pizzabuffetin äärellä, toteaa Niemonen. 

Niemonen kertoo Tony’s delin saaneen paljon palautetta siitä, että italialaisessa tunnelmassa arki unohtuu. Irtiottoon ei aina tarvita edes juhlaa. Pysähtyminen pizzan ja viinilasillisen äärellä riittää.  

Street Barista ravintolan ykköskerroksesta on saanut pizzaa aina. Uutta on, että pizza tulee myös Tony’s delin à la carte -listalle maaliskuussa. Listalla luvataan säilyttää myös tutut suosikit: risotot, pastat ja pihvit, sekä tietenkin aina itse tehty tiramisu. 

Tony’s deli on vakiinnuttanut paikkansa Helsingin ytimessä, annoksia myöten. Kun kampasimpukoita sisältävä sahramirisotto otettiin pois listalta, sähköposti täyttyi kyselyistä. Nyt suosikkirisotto on takaisin listalla. 

– Vähän aikaa sitten meidän risottoa kävi nauttimassa pariskunta, joka oli syönyt Michelin-tähden ravintolassa Irlannissa. He totesivat, että meidän risotto pesi sen irlantilaisen huippuravintolan risoton mennen tullen. Tuollainen palaute innostaa, iloitsee Niemonen.

Teksti: Tiina Örn


Lue myös