Siirry pääsisältöön

The TRAY:n herkkuja maistelemassa

Aina joskus saan tehtäväkseni käydä ravintolassa ja maistelemassa mahdollisimman paljon herkkuja, jotta lukijamme saisi käsityksen mitä kaikkea ruokalistalla on. No tällä kertaa kohteena oli The TRAY. Maistelin läpi melkein koko alkupalamenun ja päälle vielä The TRAY:n omaa boolia sekä vegaaneille suunniteltu TreeHugger tray. Nauttikaa tästä väriloistosta – voin kertoa että ruoka oli yhtä herkullista kuin kuvatkin!

Vahva suositus The TRAY:n omalle boolille, The TRAY punch. Voit tilata lasillisen tai vaikkapa koko kannun jos janottaa. Vinkki: The TRAY:ssa on Happy Hour ma-la klo 14-17, jolloin kaikki juomat on -50%.

Yksi suosikeistani, Eezy Tiger. Eezy tiger (L)
Friteerattuja tiikerirapua, minttu – capris tzatziki 11e


Tätä voisin syödä loppuelämäni. Kana on upean mehukasta ja kastike huumaava. Chicken tarini (M)
Friteerattuja mausteisia kanapaloja ja makean tulinen soija-lime kastike 9e.

Kalan ystäville on tarjolla Salmon Pastrami, jonka pyydettäessä voi saada myös gluteiinittomana. Salmon Pastrami (M)
Sumakki maustettua lohta, jogurtti-lime tahini, granaattiomenaa ja papadankeksiä 13e

Kukkakaali ja parsakaali ei ole ikinä maistunut näin hyvältä!
Basa Basa Tempura (L)
Friteerattua kukkakaalia ja parsakaalia ja sweetchilimajoneesia
8 €

The TRAY:n kuuluisia ribsejä voi myös nauttia alkuparakokoisena! Sticky ribs (G,M)
Rapeita porsaan kylkiluita, gado gado salaattia ja sticky thaikastiketta 14e 

VINKKI! The TRAY:ssa on helmikuun ajan Ribs Overdose Tray & pullo talon punaviiniä hintaan 54e

Ja sitten grande finale, tämä oli oikea makujen fiesta! Tässä oli aivan kaikkea ja vei viimeisetkin nälän rippeet! The TreeHugger (V)
Uuni avokadoa, aasialaistyylisesti marinoitua tofua, gado gado salaattia, grillattua paprikaa, teriyakikastiketta, Libanonilaisen seitsenmausteseoksella ja granaattiomenasiirapissa marinoitua nyhtökauraa, tahmeaa riisiä, mango-ananassalsa 54 €

The TRAY on myös toimituksen suosikkeja, ja voit lukea ravintolasta meidän ravintolaesittelysivultamme.

Toimittajamme Mia kävi myös testaamassa heidän ribsit, lue hänen käynnistään täältä.

Teksti: Titti Myhrberg

Kuvat: Elina Engberg & Niina Lampimäki

Lue myös