d-md-none
Siirry pääsisältöön

The Train Factory Food and Libations aukeaa 9.10

Uudet tapahtumatilat ovat suunniteltu vastaamaan tämän hetken tarpeita turvallisesta tilasta. ”Tilassa on erittäin hyvä ilmanvaihto, 12 metriä korkeat katot ja istumapaikat sijoitettu väljästi turvavälit huomioiden. Koko tapahtumatilan alue on kaikkinensa 1200 neliömetriä, joten täältä löytyy sitä lääniä!”, kertoo The Train Factory Food and Libationsin ravintolapäällikkö Pauliina Keltanen.

”Syksyn ja talven varalle on värikkäitä suunnitelmia, joista emme halua tässä vaiheessa paljastaa kuin ensimmäisen slotin”, jatkaa Pauliina. Ensimmäisenä tapahtumana julkistetaan Good Vibes Only-tapahtuma, ajanjaksolle 9.10 – 17.10. ”Tiedossa on upeita esiintyjiä, loistavaa ruokaa ja kylmää, laadukasta juomaa”, hehkuttaa Pauliina innoissaan. Ja toden totta, kun katsoo jakson viihdesuunnitelmaa, niin aistii hauskanpidon joka käänteessä. On valovoimaista esiintyjää, drag- ja dildobingoa, stand up iltaa ja musavisaa. Ja tietty tehdashalleihin sopivaa dj-valintaa. Ruokapuolesta vastaa upea Quickies Street Diner.

”Ruokarekkamme slogan on Restaurant quality food on paper plates  tämä asiakkaan keksimä fraasi kuvaa ruokaamme täydellisesti! Toteutamme festarit, kyläjuhlat ja taiteiden yöt laatu ja palvelu edellä: haluamme nostaa suomalaisen Street Foodin tasoa entisestään.”

Good Vibes Only-tapahtuma pärähtää käyntiin upeissa tehdashalleissa 9.10!

  • Perjantai 09.10 klo 19-01 Avajaisjuhlat, jossa esiintyy viulisti Elisa Järvelä sekä trubaduuri Leeni ja dj Laura Vartio, jonka tahtiin voi fiilistellä loppuun saakka!
  • Lauantai 10.10 klo 16-19: Drag Bingo by Kalkkuna: Tällaista bingoa et ole ennen kokenut! Upea The Kalkkuna vie sinut bingopelin hassunhauskaan maailmaan räävittömien vitsien siivittämänä. Tilassa on erittäin hyvä ilmanvaihto, 12 metriä korkeat katot ja istumapaikat sijoitettu väljästi turvavälit huomioiden. Tilaan mahtuu 150 henkilöä istumaan turvallisesti.EI HERKKÄNAHKAISILLE!TILAISUUS ON K-18
  • Lauantai 10.10 klo 19 alkaen Dj beats by Tia Ottoman
  • Sunnuntai 11.10 suljettu
  • Maanantai 12.10 suljettu
  • Tiistai 13.10 klo 11-14 lounas & klo 18 Dildobingo by Pera
  • Keskiviikko 14.10 klo 11-14 lounas & klo 16 alkaen Train Factory Happy Hour
  • Torstai 15.10 klo 11-14 lounas & klo 19 Musavisa by Topi The Tiger
  • Perjantai 16.10 klo 11-14 lounas &. klo 16 alkaen Train Factory Happy Hour

Artistiesittelyjä

Elisa Järvelä on rajoja rikkova viulisti, säveltäjä ja viihdyttäjä, joka on esiintynyt sadoissa yritystapahtumissa ympäri maailman.Tämän tyylikkään, mutta tarvittaessa sähäkän nuoren tähden valttikortteja ovat heittäytyvä lavaesiintyminen, monipuolinen ohjelmisto sekä rakkaus yleisöään kohtaan.Suomen ja Espanjan väliä ahkerasti sukkuloivan kosmopoliitin vahvuus esiintyjänä pohjaa useampaan erilaiseen musiikkimaailmaan. Opinnot klassisen musiikin parissa niin Italiassa kuin Suomessa toivat Elisan yhteen välietappiin vuonna 2014, kun hän valmistui Sibelius Akatemiasta musiikin maisteriksi erinomaisin arvosanoin. Vuosien työskentely pianistien ja muiden klassisen musiikin instrumentalistien kanssa on antanut Elisalle erittäin laajan konserttiohjelmiston.

Leeni on multi-instrumentalisti ja yhden naisen bändi. Bändisoiton tunnelmaa luodaan looppi-pedaalilla samantyylisesti kuin Ed Sheeran. Biisit soitetaan kitaravetoisesti vahvalla naisäänellä. Repertuaariin kuuluu tunnettuja rock-, kantri- ja pop-kappaleita 70-luvulta aina nykyajan hitteihin. Leenin live-energia saa yleisön villiintymään, tanssimaan ja laulamaan

The Kalkkuna on armoton rääväsuu, joka ei jää hiljaiseksi. 20 vuotta bingopalloja pyörittäneenä, tämä kanalintu tuntee kaikki temput. Kalkkuna vie bingon aivan uusille sfääreille, ja juhlintaa siivittää vauhdikas musiikki à le dj Stefu. Koska bingossa käytetään hyvinkin värikästä kieltä, ei tapahtuma sovi herkkänahkaisille ja on ehdottomasti K-18.

Dj Tia Ottoman aloitti levyjen soittamisen jo 2004. Suomen lisäksi hän on tehnyt keikkoja Brightonissa, Lontoossa, Sri Lankassa ja Prahassa. Vuodesta 2018 Tia on ollut tuttu näky legendaarisen DTM:n dj-kopissa. Botanica Records julkaisee Tian ”White Keys”-biisin Techno Trax Vol.1-kokoelmallaan lokakuun alussa: https://soundcloud.com/tlittle

Lue myös