Siirry pääsisältöön

Täydellinen herkkuhetki meren päällä

Aurinkoisena lauantaipäivänä Pöpsyt suuntasivat Eckerö Linen m/s Finlandia laivaan. Voisiko kahden tunnin laivamatkaa käyttää paremmin kuin nauttimalla buffetin antimista.

Suomalaisen m/s Finlandian koti on nyt Helsingin uusi Länsiterminaali 2, T2. Tästä uudesta upeasta terminaalista on vain pieni kävelymatka laivaan ja laivaannousu tapahtuu muutenkin erittäin näppärästi.

Buffetissa riitti tilaa 300 asiakkaalle ja vilkkaimpana aikana paikkoja löytyy liki 400.

Buffet oli todella monipuolinen ja ruoat olivat ihanan tuoreita ja niissä oli mukana ripaus ylellisyyttä. Salaattilinjastossa oli tarjolla mm. hedelmäistä kanasalaattia, coleslaw-salaattia, mansikka-juustosalaattia sekä marinoituja herkkusieniä.

Alkuruokalinjatosta löytyi myös uusia perunoita, erilaisia sillejä, mätejä, kraavilohta, rapuja, rapu-lohiterriiniä, katkarapu-parsasalaattia ja merileväkaviaaria. Tämä linjasto oli ehdottomasti yksi lemppareista.

Pöpsyjen suut kääntyivät leveään hymyyn kun saivat ruokaa lautasille.

Buffetissa oli ihanan rauhallista ruokailla, ei tarvinnut jonottaa eikä mikään ruoka loppunut missään vaiheessa kesken. Kaikki oli tuoretta ja hyvin maukasta.

Buffetista löytyi myös lasten makuun sopivia ruokia; ranskalaisia, spaghetti bolognesea, nakkeja sekä lihapullia.

Myös erilaisia lihoja oli kattavasti tarjolla; lämminsavulohta, chorizo-makkaraa ja porsaan rosvofilettä.

Selvittyämme kaikista maukkaista pääruoista, siirryimme aina niin ihaniin jälkiruokiin!

Tarjolla oli erilaisia juustoja viikunahillolla, hedelmiä, marjoja, vaahtokarkkeja, marjapiirakkaa, jäätelöä, sorbettia sekä suklaamoussea.

Ravintolan kokki tiesi kertoa, että buffetin menu vaihtuu viisi kertaa vuodessa ja henkilökunta itse suunnittelee menun tarkoin. Ruokien parissa häärää yli kymmenen ammattitaitoista kokkia.

Tämä laaja ja ylellinen buffetti kustantaa vaivaiset 28€ ja lapsilta 14€. Ensi kerralla kun matkustat Tallinnaan Eckerö Linen m/s Finlandialla suosittelemme ehdottomasti nauttimaan laivamatkan ajan buffetin herkullisesta tarjonnasta. Tästä pääset tarkastelemaan lähemmin Eckerö Linen nettisivuja.

Halauksin

Pöpsyt

P.S. Kameramänille aka Danielille propsit kuvista!

Lue myös