d-md-none
Siirry pääsisältöön

Täydellä sydämellä tehdyt kesäherkut houkuttelevat kotimaan matkailijoita

Bistro O Matissa on tarjolla ruokaa jokaiseen hetkeen – maukasta ja ravitsevaa lounasta, illallista herkuteltavaksi läheisten kanssa sekä monipuolinen sunnuntaibrunssi. Tapiolan ja Kirkkonummen ravintoloiden henkilökunta valmistaa täydellä sydämellä asiakkailleen laadukkaista raaka-aineista valmistettuja annoksia. Kesällä ravintolan ruokalistalle tiensä löytää yhä enemmän kotimaisista raaka-aineista tehtyjä kesäherkkuja. 

-Kesällä suomalaiset raaka-aineet kukoistavat. Otamme kotimaisia tuotteita listoillemme joka vuosi heti kun satokausi alkaa. Mitä enemmän kesää kohden mennään alkaa ruokalistamme täyttyä kotimaisista mauista kuten marjoista, vihanneksista ja sienistä, ravintoloitsija Päivi Palovaara iloitsee.

Bistro O Matissa käydessä kannattaa ehdottomasti maistaa heidän valmistamiaan kalaruokia. Tarjolla on kotimaisia kaloja kuten muikkuja, silakoita, haukea ja kuhaa. Tapiolan pisteessä on tarjolla myös havinaista Ahvenanmaalaista turskaa. 

Ruokamatkailu kotimaassa 

Kotimaan matkailu nostaa päätään tänäkin vuonna ja ruokamatkailu on noussut isoksi trendiksi. 

-Kirkkonummella pystyy tekemään ihania luontoretkiä esimerkiksi Porkkalassa tai Meikonjärvellä. Kirkkonummen Bistro O Matissa pääset luontoretken jälkeen nauttimaan herkullisista ruuista upeassa puistomiljöössä.

Tapiolassa taas matkailijat pääsevät nauttimaan kulttuurista kaupunkimaisemissa. Kauppakeskus Ainoa on jo itsessään nähtävyys ja shoppailujen ohessa kannattaa käydä herkuttelemassa Tapiolan Bistro O Mat -ravintolassa. 

Lue myös