d-md-none
Siirry pääsisältöön

Tapiolan lounasaarre: Bistro O Mat

VARAA PÖYTÄ: Kirkkonummi | Tapiola

Tapiolassa Ainoan kauppakeskuksessa sijaitseva Bistro O Mat on kaikkea muuta kuin tyypillinen kauppakeskusravintola. Astuessa sisään tähän tyylikkääseen ja rentoon ravintolaan, unohtuu helposti kauppakeskuksen hälinä – olet kuin minilomalla ranskalaisessa bistrossa.

Bistro O Matin lounas on ymmärrettävästi hehkuttamisen arvoinen. Lounaaksi voit valita keitto-, salaatti-, kala-, liha- tai kasvisannoksen tai valmiiksi kootun kolmen ruokalajin menun. Lounasmenu on hyvä vaihtoehto, jota on harvassa ravintolassa tarjolla. On hieno huomata, kuina bistrokulttuuri on rantautunut suomeen ja asiakkaat ovat entistä enemmän valmiita maksamaan laadusta ja viettämään hyvän ruoan parissa enemmän aikaa.

Hyvän lounaan lisäksi Bistro O Matista löytää oikeastaan kaiken toivomansa: kattavan viinilistan, cocktailit, hyvää espressoa ja tyylikkään tunnelman. Bistro O Matin lounasta voisi kuvailla täydelliseksi lounastreffipaikaksi!

Ravintolan lounas on sekoitus ranskalaisen keittiön perinteitä ja puhtailla pohjoismaisilla mauilla valmistettua kotiruokaa. Ruoan toteutus on kuitenkin kaikkea muuta kuin tyypillistä kotimättöä, keittiössä selvästi keskitytään lounasannoksien esillepanoon ja tarjoiluun.

On harvinaista löytää lounaspaikkaa, jossa voi kokea olonsa yhtä palvelluksi, kuin tässä Tapiolan aarteessa. Lounasruuhkasta huolimatta avokeittiössä työskentelevät tyytyväisen ja iloisen oloiset kokit sekä asiantuntevat tarjoilijat ottavat asiakkaan huomioon koko vierailun ajan – siitä hetkestä alkaen, kun saavut ravintolan suulle.

Vuoropäällikkö Päivi Holmbergin mukaan Bistro O Matissa parasta ruoan lisäksi on tunnelma, talon oma juuren leivottu leipä, hyvä laatu ja erityisesti ihanat ja lojaalit asiakkaat. Hän on myös kiitollinen, että ravintolassa huomioidaan eettisyyttä ja siihen pyritään vaikuttamaan.

Monta titteliä kantava sekatyömies, misamies, isä ja omistaja Marko Palovaara on erittäin toiveikas ja luottavainen tulevaisuuden suhteen. Hän on tyytyväinen, että ravintolassa on ollut lähiaikoina hyvä pöhinä sekä siitä, että Tapiola on jälleen heräämässä henkiin pandemian jäljiltä.

Sekatyömies, misamies, isä ja Bistro O Matin omistaja Marko Palovaara

Bistro O Matin voi kokea ravintolana, johon voi pistäytyä missä tarkoituksessa tahansa: Työpäivän lomassa lounaalla, juhlistamaan tärkeää merkkipäivää tai rentoutumaan ystävien kanssa lasillisella.

Bistro O Matin lounas on tarjolla ma-pe 11:00 – 15:00.
Bistro O Matin lounaslista

Länsituuli 5, 02100 Espoo
Kauppakeskus Ainoa 3  krs. Food Garden 
+358 (0)50 330 8398

VARAA PÖYTÄ: Kirkkonummi | Tapiola

Lue myös