Siirry pääsisältöön

Tapahtumaravintola Kuninkaan Lohet ui luonnon ehdoilla

Ravintola Kuninkaan Lohien sijainti kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa miljöössä Kuninkaantien varrella ja Vantaankosken rannalla sekä Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä on siitä erikoinen, että Kuninkaan Kartanolta tai Vanhalta Viilatehtaalta ei tarvitse kävellä kuin 15 minuutin matkan nähdäkseen kaiken sen, mitä suomalainen luonto voi meille tarjota; viljavat pellot, kuohuvan kosken, pitkospuut ja vanhaa aarniometsää. 

Vanha Viilatehdas

– Voit osallistua järjestämäämme luontohetkeen, joka tutkitusti laskee stressihormoneiden määrää ja rauhoittaa sydämen sykettä, Kuninkaan Lohien toimitusjohtaja Mika Turunen vinkkaa.

Sykkeen saa myös tarvittaessa nousemaan, sillä nyt kesällä ensimmäistä kertaa tarjolla olevassa Selviytyjät-Survival Extreme Games -kisassa pääse kokeilemaan, miten selviäminen metsässä ja joessa onnistuu muutaman apuvälineen turvin.

– Ohjelmat tehdään aina ammattilaisen opastuksella yhdessä asiakkaan kanssa. Aktiviteetit sopivat pienistä muutaman hengen ryhmistä isoillekin yrityksille.

Aktiivisen päivän jälkeen on mukava piipahtaa upeissa saunoissa ja sen jälkeen istua nauttimaan maittavasta ruuasta. Tilausillallisilla Ravintola Kuninkaan Lohet suosii suomalaista lähiruokaa, mutta arkilounailla kattaus on kokeellisempi – tarjolla on herkkuja lähiriistasta meksikolaiseen ruokaan street food -teemapäiviin. 


Lue myös