Siirry pääsisältöön

Tampereen parhaat brunssit

Muusa, Satakunnankatu 10
Muusan sunnuntaibrunssin tarjoiluista pääsee nauttimaan kaikki, olit sitten kasvissyöjä tai vegaani. Silloin tällöin brunsseja siivittävät myös erilaiset teemat ja juhlakaudet. Tarjolla on lämpimiä ruokia lisukkeineen, jälkiruokia unohtamatta. Brunssi katetaan sunnuntaisin kello 12–16 ja sen hinta on 25 €. 

Pyymäen Oma, Tuomiokirkonkatu 32
Oman brunssilla pääset nauttimaan klassisimpia brunssiherkkuja. Pääruokalistalta löytyy muun muassa Eggs Benedict, Toast Skagen ja Croque Monsieur. Brunssimenu sisältää myös herkkuja notkuvan brunssipöydän ja jälkiruoaksi kakkua ja kahvia. Oman brunssi katetaan lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10–14 ja sen hinta on 27,90 €.

Pella’s Café, Hämeenkatu 14
Tampereen ytimessä, Hämeenkadun varrella sijaitseva Pella’s Cafe kattaa brunssin lauantaisin ja sunnuntaisin kello 9–15. Brunssipöydästä löytyy laaja valikoima salaatteja, munakasta, savulohta, makkaroita, paistettuja perunoita, makeita leivonnaisia ja tuoreita hedelmiä. Jokaiseen makuun varmasti jotakin! Brunssin hinta on 29 euroa ja suosittelemme tekemään pöytävarauksen.

Cafe Pispala, Pispankatu 30
Cafe Pispala tarjoilee amerikkalaistyylisen brunssimenun lauantaista sunnuntaihin. Menu koostuu erilaisista vaihtoehdoista, ja jokaisen annoksen keskiössä on tietenkin kuohkeat ja pehmeät amerikkalaiset pannukakut. Annokset tarjoillaan pöytiin ja niiden hinnat vaihtelevat 19 eurosta 28 euroon.

Ravintola Keskustori by Aitoleipä, Keskustori 7
Ravintola Keskustorin brunssipöytä katetaan lauantaisin ja sunnuntaisin alkaen klo 10. Tarjolla on klassisten brunssiherkkujen lisäksi esimerkiksi vuohenjuusto-punajuuripaistosta, marinoituja kasviksia ja kompotteja ja skågenmoussea. Brunssin yhteyteen voit myös tilata kuohuvaa tai mimosaa, lasillisen hinta on 5 euroa. Erikoiskahvit brunssin ostajalle ovat 2,50 euroa. Brunssin hinta on 27,90 euroa ja opiskelijoille 25 euroa. Muista tehdä pöytävaraus ajoissa!

Borneo, Itsenäisyydenkatu 15
Malesialainen ravintola Borneo kattaa autenttisen malesialaisen lauantaibrunssin kello 11–16. Menulta löytyy esimerkiksi aasialaisia salaatteja, satay-kanavartaita, paistettuja nuudeleita ja malesialaista roti-leipää. Jälkiruokapöydästä voit löytää muun muassa banaanikakkua ja pannacottaa. Koko brunssin hinta on 29,90 € ja alle 12-vuotiaille 1 €/ ikävuosi.

DAM Bar, Satakunnankatu 13 b
DAM Brunch tarjoillaan lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-15. DAM:in brunssilla valitset eri hintaisista seteistä mieleisesi: smaller bites 5 €, DAM Bagels 12 €, bigger bites 14 € ja dessert 6 €. Tarjolla on muun muassa munakokkelia, jogurttia, bageleita, pannukakkuja ja jäätelö sandwichia.

Ravintola Puisto, Koskipuisto
Puiston viikonloppubrunssi katetaan houkuttelevan runsaana ja herkullisena klo 9-14. Puiston brunssilla herkutellaan ainakin focaccialla, puurolla, pekonilla ja uunimunakkaalla sekä täyttävämpinä ruokina löytyy erilaisia salaatteja, jälkiruokaa unohtamatta! Brunssista nautitaan hintaan 25,90 € / S-etuhinta 24,90 € ja Lapset 2-10v 1€ / ikävuosi.

Ståhlberg Tampella, Näsilinnankatu 26
Ståhlberg Tampellan lauantaibrunssista nautitaan klo 11-15, hintaan 24.90 €. Laajalta brunssilta löytyy muun muassa salaatteja, skagenia, päärynä-vaniljatuorepuuroa, erilaisia leipiä, croissantteja sekä vaihtuva lämmin pääruoka lisukkeineen. Makena palana löytyy rahkapannukakkuja herkullisilla täytteillä, piirakkaa, moussea ja juustoja.

Hotel Lillan & Kök, Kurjentaival 35
Hotel Lillan & Kök kutsuu brunssille aina lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11 & 13. Tuoreet lähiraaka-aineet, runsas valikoima kasvisvaihtoehtoja ja perinteikkäitä aamiaisbrunssin klassikkoelementtejä takaavat maukkaan aamun aloituksen. Lillanin brunssi 33 € / hlö.

Tuulensuun Palatsi, Hämeenkatu 30
Onko mitään parempaa kuin yhdistää leffat ja brunssi? Tuulensuun Palatsin historiaa kunnioittavat Leffabrunssit katetaan kerran kuussa. Elokuvat liittyvät olennaisesti Tuulensuun Palatsin vaiheisiin, sillä tilassa on toiminut vuosina 1929–1991 Suomen kauneimmaksikin tituleerattu elokuvateatteri. Tulevat leffabrunssit: La 20.4. Top Gun – lentäjistä parhaat, La 4.5. Pretty Woman. Leffabrunssi 32 €.

Ravintola Daisy, Kehräsaari B
Daisyn brunssilla pääset valitsemaan juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Miltä kuulostaisivat mehevät pannukakut tai raikkaat mehut? Entäpä herkulliset leivät tai trendikkäät jogurttibowlit? Ravintola Daisyn brunssi tarjoillaan tiistaista sunnuntaihin klo 10.00-16.00. Brunssille kannattaa tehdä pöytävaraus.


Puuttuuko suosikkibrunssipaikkasi listauksestamme? Lähetä meille vinkkisi Facebookissa, Instagramissa tai sähköpostilla: info@toptaste.fi. Täydennämme listaa säännöllisesti!

Huom! Brunssien hinnat ja aukioloajat on tarkistettu 26.3.2024. Tarkista ajantasaiset tiedot ravintolan verkkosivuilta.

Lue myös