Siirry pääsisältöön

Tampereen elävän musiikin ylpeys: G Livelab

Periksiantamattomuus ja optimistinen asenne muutosta kohtaan on kantanut hedelmää ja tuonut uusia onnistuneita konsepteja Tampereen G Livelabiin. Yksi niistä on tytäryhtiö G Application Oy:n lanseeraama applikaatio, jonka kautta voi hoitaa oikeastaan kaiken keikkalipuista ostamisesta juomien tilaukseen. Sittemmin applikaatiota on myyty myös muille alan yrityksille. 

Tampereen G Livelabin toimitusjohtaja Annamaija Saarela kertoo, kuinka Helsingin G Livelab oli ensimmäinen klubi Suomessa missä tämä uraauurtava applikaatio otettiin käyttöön.

– Meillä on vahva painatus digitaalisuuteen ja ohjataan asiakkaat oikeastaan aina meidän appiin. Kun asiakas ostaa meille liput appista, he voivat samalla tilata sieltä myös juomia pöytään ennakkoon ja näin he saavat automaattisesti pöytävarauksen. Kun he saapuvat paikalle, niin siellä odottaa valmiina sitten juomat ja ruoat pöydässä. Tämä on toiminut erittäin hyvin eikä jonoa oikeastaan edes synny.

Keskustelu G Livelab -viineistä alkoi reilu 3 vuotta sitten

G Livelabin intohimoinen suhtautuminen viineihin ja tinkimätön halu tehdä asioita viimeisen päälle vakuutti heidät siitä, että aika olisi kypsä G Livelab -viineille. Nyt baaritiskien takaa ja Alkon tilausvalikoimasta löytyvät Viinitien maahantuomat G Livelabin omalla etiketillä varustetut viinipullot. Tero Ahosen suunnittelemien abstraktien etikettien sisältä löytyy saksalainen Riesling ja italialainen Veneto Rosso. Viinituottajien valinnassa G Livelab on painottanut vastuullisuutta ja päätyivät valitsemaan saksalaisen tilan, joka työllistää yli 45 kehitysvammaista. 

Teksti: Erika Kaipainen  

Lue myös