Siirry pääsisältöön

Tallinnan parhaat brunssit

Onko parempaa tapaa aloittaa päivä kuin brunssilla tai aamiaisella? Mutta mikä onkaan resepti onnistuneeseen brunssiin? Seura, ruoka ja juoma tekevät brunssin, mutta suosittelemme silti yhtä asiaa: muista pöytävaraus!

Rudolf R.Tobiase 11-1
Rudolfin viikonloppubrunssilla valitset eri hintaisia annoksia mielesi mukaan. Brunssilistalta löytyy muun muassa Rudolfin French Toast, klassikko Croque Madame -kananmunaleipä, croissant ja paljon muuta. Hinnat vaihtelevat 9-16 € välillä.
Varaa pöytä

Orangerie Rotermanni 5
Orangerien brunssi tarjoillaan lauantaina klo 11-15 ja sunnuntaina klo 11-16. Brunssilla voit valita tuhdimman annoksen kuten keiton, salaatin ja pastan tai kevyempiä aamiaisvaihtoehtoja kuten puuron, pannukakun ja avocado toastin. Hinnat vaihtelevat 6-18 € annoksien välillä. Ravintolasta saa myös aamiaista arkisin klo 8.30-11.30.
Varaa pöytä

Kopli Köök Maradi 5
Joka lauantai klo 11-16 tarjoaa houkuttelevan brunssin, jossa voit hemmotella itseäsi herkullisilla herkuilla ja nauttia seurasta mukavassa ympäristössä kahvila Kopli Köökissä. Jos haluat tulla isommalla porukalla, kannattaa varata pöytä.

Puri Nooda tee 8
Michelin-ravintola Puri sijaitsee Haven Kakumäe -satamassa tarjoten upeat merinäkymät sekä laadukkaat ruoat. Brunssi tarjoillaan joka sunnuntai klo 11-15.
Varaa pöytä

5Senses Pikk 47
5Senses on kahvila-myymälä, josta saat brunssia, kahvia, cocktaileja, lahjoja ja lifestyle-tuotteita. Brunssin valikoimassa on klassikoita kuten Benedictin munia ja englantilaista aamiaista, mutta myös hieman mausteisempia (shakashuka, huevos rancheros ja rapeat kanavohvelit). Juomista löytyy muun muassa cocktaileja, kahvia, smoothieita ja kombuchaa.

Bacio Narva mnt 63/4
Bacio houkuttelee viettämään hidasta aamupäivää kahvin kera ja iltaisin hurmaa italialaisittain upeilla antimilla niin ruoan, viinivalikoiman kuin musiikinkin saralla. Bacion viikonloppubrunssi tarjoillaan lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-16.
Varaa pöytä

La Pineta A. Weizenbergi 18
Lauantaisin ja sunnuntaisin La Pinetassa nautitaan brunssia klo 11-14. Brunssilista on ytimekäs, mutta sitäkin maukkaampi, sisältäen jogurttia, juustokakkua, pannukakkuja, omelette/eggs benedict bruschettan ja lohen kanssa.
Varaa pöytä

Kanuti Resto Mere pst 6e
Tunnelmallisen Kanuti -puiston vieressä sijaitsee Kanuti resto. Lauantaisin ja sunnuntaisin Kanuti Resto tarjoilee brunssia klo 12-14. Monipuolisia brunssisettejä on valittavana kaksi erilaista hintaan 12 €. Setteihin sisältyy muun muassa pannukakkua, pekonia, kananmunaa ja toasti. Arkisin ravintolasta saa myös aamiaista.
Varaa pöytä

Mon Repos Narva mnt 92
Mon Repos tarjoilee sunnuntaibrunssia klo 11-14. Ravintolan laajalta brunssilistalta voit valita juomaksi aina tuorepuistetusta appelsiinimehusta mimosa drinkkiin ja ruokapuolelta pannukakuista, Croque Monsieuriin ja omeletista, paahdettuun ankanrintaan, jälkiruokiakaan unohtamatta.
Varaa pöytä

Fotografiska Tallinn Telliskivi 60a-8
Sunnuntaisin klo 10-17 herkutellaan brunssia Fotografiskan museon kahvilassa. Brunssilistalla on erilaisia aamiaissettejä, smoothieita, lämpimiä voileipiä sekä nälkäisemmälle täyttäviä pääruokia. Brunssilistalla on huomioitu myös hyvin vegaaninen ruokavalio.

Nero Sadama 11a
Sataman lähettyvillä Tallink Spa & Conference Hotellin ravintola tarjoilee sunnuntaisin klo 12-15 erityistä perhebrunssia, jossa on lapsille erilaista ohjelmaa ja yllätyksiä. Joka sunnuntai paikalla on myös joku satuhahmo ja brunssipöydästä löytyy lapsille vohvelikone. Brunssin hinta 42 € ja 6-11-vuotiaille lapsille 19 €.
Varaa pöytä

City Grill House A. Laikmaa 5
Tallink City Hotellin ravintolan brunssin valikoimassa on erilaisia munaruokia, salaatteja, kalaa, rapeaa pekonia ja tuoretta quicheä sekä paljon muuta. Ja ehkä myös lasillinen kuohuviiniä? Brunssi on sunnuntiaisin klo 12-15 ja hinta on 42 € ja 6-11-vuotiaille lapsille 19 €.
Varaa pöytä

Aamiaisia Tallinnassa

Levier Kohvik Rotermanni 18-1
Levierin kahvilassa saat aamiaista arkisin klo 8-12 ja viikonloppuisin koko päivän ajan! Aamiaislistalta löydät muun muassa munakokkelia, avocadoleipiää, puuroa ja pannukakkua. All day -menulla on myös aamiaistuotteita sekä täyttävämpiä lounasannoksia kuten burgereita ja ravioleja.

Loulou Laeva 1
Loulou on Tallinnan kuumin kohde herkulliseen ja someystävälliseen aamiaiseen. Loulou tarjoaa maukasta aamiaista ja brunssia maailman mauilla ja tarjolla on myös talon omia cocktaileja. Jokaiselle löytyy jotakin benedictin munista, shakshukaan ja ”syrniki” raejuustopalloista ja ankkaburgeriin.
Varaa pöytä

Päris Resto Maakri 30
PÄRIS toivottaa tervetulleeksi aloittamaan päiväsi herkullisella aamiaisella, nauttimaan nopeasta kahvista & croissantista, ihailemaan a la carte -vaihtoehtoja laajalla viinivalikoimalla iltahämärässä tai viettämään viikonloppuaamua runsaan brunssivalikoiman parissa. Brunssilistan eri vaihtoehdot vaihtelevat pienempien kokonaisuuksien 7€ sekä täyttävämpien vaihtoehtojen 19 € välillä.
Varaa pöytä

F-hoone Telliskivi 60a
Teollisuusrakennuksessa toimiva suosittu ravintola F-hoone on tallinnalaisen ruokakulttuurin ilmiöitä. F-hoonen aamiainen on tarjolla joka päivä arkisin klo 10-11.30 ja viikonloppuisin klo 10-12. Aamiaislistalta voi valita muu muassa smoothieta, puuroa, omelettia vohvelia tai voileipiä.
Varaa pöytä

Cafe Gianni Jõe 4a
Italialaisen ravintola Giannin kahvilassa tarjoillaan aamiaista arkisin klo 12 asti ja viikonloppuisin klo 14 asti. Kahvila sijaitsee keskikaupungilla Jõe-kadun varrella. Aamiaisvalikoimissa on puuroa, omelettia, leipäannoksia sekä pannukakkuja niin suolaisilla kuin makeilla lisukkeilla.
Varaa pöytä

Grenka Pärnu maantee 76
Brunssia on saatavilla Grenkassa arkisin klo 12 asti ja viikonloppuisin klo 13 asti. Grenkassa voi herkutella vaikka omeletilla, päivän puurolla, sirnik -juustopannukakuilla ja eggs benedictillä monien eri täytteiden kera.

Põhjala Tap Room Peetri 5
The Tap Room ruoka on keskittynyt amerikkalaiseen grilliruokaan ja tämä näkyy myös ravintolan All day sunnuntaimenulla. Tarjolla on paljon liharuokia kuten pekonia, makkaraa, paistettua kanaa, mutta löytyy listalta myös keveämpiä vaihtoehtoja kuten lohibagel ja jogurttia talon myslillä.


Puuttuuko suosikkibrunssipaikkasi listauksestamme? Lähetä meille vinkkisi Facebookissa, Instagramissa tai sähköpostilla: info@toptaste.fi. Täydennämme listaa säännöllisesti!

Huom! Brunssien hinnat ja aukioloajat on tarkistettu 12.3.2024. Tarkista ajantasaiset tiedot ravintolan verkkosivuilta.

Lue myös