Siirry pääsisältöön

Tallinna on saanut uuden sporttibaarin!

”Lähdimme hakemaan mutkatonta ja kaikille sopivaa ruokalistaa, huokeaan hintaan. Halusimme myös tarjota suomalaisille uuden olohuoneen, jossa näkyy urheilua koko ajan. Meillä on myös todella edullinen lounas, varmaan Vanhan kaupungin edullisimpia”, Arpiainen jatkaa.

”Ja sitten tuo meidän Josper-hiiligrilli – siitä tulee niin taivaallinen hiilen maku, että parempaa saa etsiä”

Marko Arpiainen

Ruokalistan erikoisuutena venäläinen ruletti ja muut hauskat oivallukset

Ruoka- ja juomalista on hauskasti nimetty. Ruokien joukossa on muun muassa venäläinen ruletti-niminen annos. Kyseessä on kuuden wingsin chicken wings-annos, jossa viisi siipeä ovat normaalitulisia ja yksi on todella tulinen. Tällä annoksella voi vaikka seurueen kesken pelata peliä, ruletin häviäjä tarjoaa pöytäseurueelle juomat. Ja luultavasti tyhjentää kokonaisen oluttynnyrin siinä samassa!

OlyBet Bar & Grillistä saa myös heidän omia oluitaan. Voit juoda tummaa Black jack-olutta, kevyempää I’m ale in- ale olutta tai talon omaa lageria nimeltään Spordi-laager. Viinilista on myös todella hyvin rakennettu, ja laseittain voi ostaa todella hyviä viinejä.

Ruokalista on todella monipuolinen, ja listalta löytyy myös perinteisen sporttibaariruoan lisäksi paljon muuta. Ajatus ruokalistan takana on ruokien jakaminen seurueen kesken. Jos saapuu isommalla seurueella, voi vaikka tilata kaikki listan alkuruoat – lista on monipuolinen ja mukana on myös kasvisvaihtoehtoja.

Ei pelkkää urheilua

Paikka ei ole tarkoitettu pelkästään urheiluhulluille, vaan ravintola on oiva esimerkiksi kaupungissa vain päivän vieraileville, jotka etsivät edullista ja laadukasta lounasta Vanhasta kaupungista. Listan monipuolisuus ja lounaan edullisuus palvelee kaikkia.

Suomalaisia julkimoita juhlistamassa avajaisia

Paikalle saapui uutta paikkaa juhlistamaan muun muassa miss Suomen perintöprinsessat Emmi Suuronen ja Sonja Länsvuori. Dj-puikoissa nähtiin illan aikana myös Suvi Pitkänen ja Amanda Harkimo. Anu Saagim testasi venäläistä rulettia ja voitti kuohuviinipullon!

Olybet Bar & Grill sijaitsee aivan Vapaudenaukion kupeessa, osoitteessa Harju 6.

Lue myös