Siirry pääsisältöön

Sweet Pepper Catering tuo laadukkaan ravintolan juhliisi

Sweet Pepper tuo laadukkaat catering-palvelut kaikkien ulottuville – oli sitten kyse kotijuhlista, häistä, intiimistä illallisesta tai mistä tahansa liikkuvasta ravintolapalvelusta, kuten keittiömestari Virve Räisänen palvelua kuvailee. 

Onneksi perinteiset cocktail-palat ja voileipäkakut ovat saaneet väistyä. Ruualla on yhä suurempi merkitys ihmisten elämässä, siitä ollaan kiinnostuneita ja siltä osataan vaatia laatua. – Se on meille mannaa, sillä haluamme rohkaista asiakkaitamme haastamaan meitä, sillä mikään ei ole meille mahdotonta, Räisänen linjaa.

Huonoa ei kannata tehdä

Sweet Pepperin keittiötiimi muodostuu ravintola-alan ammattilaisista, joiden ammatillinen kädenjälki ja käsityö näkyvät aina lopputuloksessa. – Keittiössämme kokataan suurella sielulla visuaalisuutta vaalien. Valmistamme niin ruuat, makeat kuin leivätkin alusta loppuun itse ja vaadimme itseltämme aina parasta, sillä huonoa ei kannata tehdä. Periaatteena on tuoda asiakkaan juhliin laadukas ravintola.

Nauti täysin siemauksin juhlatunnelmasta!

Tarjottavien suunnittelu lähtee luonnollisesti aina asiakkaan toiveista. – Palvelu ja asiakkaan kuunteleminen ovat tärkein lähtökohta, jotta asiakkaan ei tarvitse hetkeäkään epäillä, etteikö lopputulos toimisi kuten on sovittu. Keittiöhenkilökuntamme uteliaisuus, joustavuus ja pilke silmäkulmassa mahdollistavat notkeatkin muutokset ja nopeat reagoinnit jännittäviin yhteistyöehdotuksiin, mutta tärkein tavoitteemme on se, että juhlan isäntä ja emäntä voi olla ylpeä tarjottavistaan ja nauttia täysin siemauksin juhla- tunnelmasta.

www.spcatering.fi

Lue myös