Siirry pääsisältöön

Svenska Klubbeniin uusi omistaja, sama sielukkuus

Svenska Klubben vaihtoi omistajaa tammikuun lopussa, uusi omistaja, Theron Groupin toimitusjohtaja Tero Blom on hankinnasta mielissään.

”Tämä on ollut vuosikymmenten mittainen haaveeni, muistan, kuinka jo nuorena kokkina kuuntelin silloisen päällikköni kertomuksia Svenska Klubbenista”, kertoo Tero jatkaen” Meille Svenska Klubben on uniikki kohde ja haluamme kunnioittaa vanhaa, tuomme kuitenkin uutta toimintatavoissamme, joissa näkyy, että olemme perhekeskeinen yritys.

Svenska Klubbenin ainutlaatuiset, erikokoiset salit useassa kerroksessa, mahdollistavat tilaisuudet perhejuhlista yritystilaisuuksiin, jopa 200 henkilölle, alakerrassa sijaitsevan keittiön kiehuessa uusia makuja. ”Keittiöpäällikkömme Sami Engström on tinkimätön ruuan rakastaja. Tarjoilemme skandinaavista ruokaa sesonkien maut edellä ja asiakkaiden toiveet huomioiden”, Tero kertoo. 

Svenska Klubbenin herkkuja pääsee nauttimaan jo vappuna ja äitienpäivänä, ehkä jo aiemminkin, sillä tulevaisuuden suunnitelmissa on mm. ”Wallenberg Fredagar” kuukauden ensimmäiselle perjantaille. Toukokuussa Liisanpuistikkoon avataan pitkän tauon jälkeen Kiska terasseineen, josta on hyvä käydä kepeästi kesää kohden, pienten herkkujen ja juoman kera.

Theron Groupin perheeseen kuuluvat myös mm. Unioninkadun Juhlahuoneistot ja Holvikellari, Villa Andania, ravintolat Pihlajasaari, Badenbaden ja Isosaari, sekä M/S Isosaari alus.


Lue myös