d-md-none
Siirry pääsisältöön

Svenska Klubben tarjoaa yritystilaisuuteen rauhaa, yksityisyyttä ja ravintolatason ruokaa

– Kokouksia ja seminaareja meillä järjestäneet ovat pitäneet erityisesti siitä, että Svenska Klubben on rauhallinen paikka. Täällä ei ole mitään häiriötekijöitä. Rakennus huokuu ylhäistä rauhaa, Svenska Klubbenin ravintolapäällikkö Maria Nastamo Perez kuvaa. 

Rauhallisuus tarkoittaa Svenska Klubbenilla myös yksityisyyttä. Siitä kertonee sekin, että Svenska Klubbenilla erilaisia tilaisuuksia ovat järjestäneet muun muassa ministeriöt. Yksityisyys ja rauhallisuus eivät kuitenkaan tarkoita, etteikö vieraista huolehdittaisi hyvin. 

– Ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa huomaamattomasti kokouspäivän sujumisen, Nastamo Perez sanoo. 

Svenska Klubbenin etuna on myös se, että rakennuksessa on useita erikokoisia tiloja. 

– Asiakkaat haluavat usein aloittaa tilaisuuden isossa tilassa ja sen jälkeen siirrytään ryhmittäin pienempiin kabinetteihin. Asiakkaan on mahdollista vuokrata koko Svenska Klubben tai vaihtoehtoisesti vain osa tiloista. 

Nastamo Perez lisää, että kaikissa Svenska Klubbenin tiloissa on kokoustarvikkeisto. Tilaisuuden voi järjestää mihin vain kellonaikaan. 

Onnistuneeseen kokous- tai seminaaripäivään kuuluu tietenkin myös maittava ruoka. 

– Ruokailu räätälöidään kunkin yrityksen tarpeiden mukaan. Ruokailu voi tapahtua joko samassa tilassa kuin vaikkapa seminaari tai sitten voimme kattaa lounaan tai illallisen toiseen tilaan.

Ruoka tehdään hyvistä raaka-aineista alusta asti itse. 

”Meidän ruoka saa aina kehuja.” 

Ruokailu räätälöidään budjetin mukaan. Mahdollista on kattaa myös kotiruokalounas. Se on huokeampi mutta myös varsin maistuva vaihtoehto. 

Nastamo Perez kertoo, että cocktailtyyppiseen tilaisuuteen sopii Svenska Klubbenilla jopa 150 henkeä. Muita tilaisuuksia on järjestetty muutaman hengen kokouksista aina jopa 60 hengen seminaareihin.  

www.svenskaklubben-helsinki.fi

Lue myös