Siirry pääsisältöön

Suomen paras thaimaalainen ravintola!

Päivitetty 2.2.2023

1. Bangkok 9

Bangkok 9 tarjoaa tuoreita ja aitoja thaimaalaisia katuruokia ja ravintola-annoksia fusion-tyylillä, täynnä makuja. Ravintola käyttää vain tuoreita elintarvikkeita ja vihanneksia sekä aitoja thaimaalaisia yrttejä ja mausteita.

Niin yksinkertaista! Ja niin hyvää, aivan kuin istuisi Bangkokissa.

Helsinki, City Center VARAA PÖYTÄ

Mall of Tripla, Kallio VARAA PÖYTÄ

Helsinki, Hakaniemi VARAA PÖYTÄ

2. The Other One Thai Kitchen

The Other One Thai Kitchen on autenttisten thaimaalaisten elämysten koti Kluuvissa, Helsingin keskustassa. Koe raikas tuulahduksen Thaimaan lämpöä, ennenkokemattomia makuja sekä annoksia, joita et löydä ihan joka thai-ravintolasta. 

VARAA PÖYTÄ

3. Thai & Laos

Tarjoamme suussa sulavia Thaimaan ja Laosin keittiöiden erikoisuuksia kahdessa ravintolassamme. Molemmissa ravintoloissamme on yhtenäiset menut. Voit poiketa paikan päälle syömään lounaan seisovasta pöydästä tai nauttimaan herkullisista ruokalistamme annoksista. 

Näsilinnankatu 23, Tampere

4. Lemon Grass

Lemon Grass mahdollistaa autenttisen thairuokaelämyksen Helsingin Kalliossa. Vuosien saatossa viihtyisästä Lemon Grassista on muodostunut Kalliossa asuvien toinen olohuone.

Kolmas linja 12, Helsinki

5. Thai Orchid Villa

Thai Orchid Villa on klassisiin ja moderneihin thairuokiin erikoistunut ravintola Helsingin Kampissa. Ravintola tarjoaa modernia ruokaa, jossa voi maistaa Thaimaan rikkaan gastronomisen perinnön. Ravintola toivottaa herkuttelijat tervetulleiksi lounaalle, illalliselle tai nauttimaan maistelumenusta!

Kauppakeskus Kamppi: Urho Kekkosen katu 1, Helsinki

VARAA PÖYTÄ

6. Maneerat

Maneerat tarjoaa thaimaalaisen ruoan ystäville nautinnollisia illallis- ja lounashetkiä. Ravintola sijaitsee Käsityöläiskadulla Turun keskustassa kivenheiton päässä Turun kauppatorilta. 

Käsityöläiskatu 1, Turku

7. Tamarin

Tamarin tarjoaa miellyttävän ravintolakokemuksen ja vertaansa vailla olevia thaimaalaisia makuelämyksiä. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta valmistaa ruoat aina tuoreimmista raaka-aineista. Kastikkeet ja liemet tehdään aina ilman lisäaineita perinteisiä makuja kunnioittaen.

Fredrikinkatu 46, Helsinki + Kauppakeskus Jumbo VantaaKauppakeskus Seppä Jyväskylä

8. Thai in Town

Thai in Townissa nautitaan autenttisesta thairuosta! Lounasaikaan voit valita neljästa vaihtoehdosta ruoat nopeasti mukaasi tai syödä à la carte -annoksen paikan päällä kaikessa rauhassa!

Humalistonkatu 18, Turku

9. Tom Yum Thai

Tom Yum Thai tarjoaa herkullista ja autenttista thai-ruokaa kohtuulliseen hintaan.

Kauppapuistikko 18, Vaasa

10. Faasai

Faasai -ravintolasta voi valita thaimaalaisen herkku-annoksen laajalta menulta sekä lounas tarjoillaan kattavan buffetin muodossa. Koska thaimaalainen perinneruoka maistuu tilaisuudessa kuin tilaisuudessa, voi Faasaista tilata myös pitopalvelun.

Koskikatu 7, Tampere

. . .

Vuoden 2021 äänestystulos:

  1. Bangkok 9, Helsinki 
  2. Thai & Laos, Tampere
  3. Thai Orchid Villa, Helsinki 
  4. Lemongrass, Helsinki 
  5. Muang Thai, Jyväskylä 
  6. Suan Aahan, Sipoo
  7. Ravintola Maneerat, Turku 
  8. Sawaddee, Hämeenlinna
  9. The One Thai Kitchen, Vantaa
  10. Siam Thai Modern, Helsinki 

Lue myös