Siirry pääsisältöön

Suomen paras tapasravintola

Pääkuva: INEZ.

1. INEZ

INEZ on espanjalaisten juomien ja ruokien ympärille rakentuva moderni tabasbaari Tampereella. INEZ on nuorekas ja rento paikka, jonne voi saapua viettämään iltaa ja pitämään hauskaa chillisti. Kyseessä ei siis ole perinteinen, jäykkä ruokaravintola, vaan pikemminkin hyvä baari, josta saa aitoa paikanpäällä valmistettua ruokaa, unohtamatta asiakaslähtöistä sekä yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin sopivaa, tuotetietoista juomatarjoilua.

Tarkoin valituissa juomissa pääpaino on cocktailien lisäksi espanjalaisessa Sidra Natural -siidereissä, käsityöläisoluissa, puna- ja valkoviineissä sekä cava-kuohuviineissä.

Pellavatehtaankatu 19, Tampere

2. Di Trevi

Di Trevi on Turun menevä tapasravintola, jossa tarjotaan herkullisia tapaksia, ihania viinejä sekä viihtyisä paikka, jossa ystävät kohtaavat ja eloisat keskustelut ja nauru raikaavat. Jaa, yhdistä, maistele ja nauti – se on Di Trevin tapa nauttia elämästä!

Aurakatu 1, Turku

3. Tapas BarCelona

Tapas BarCelona on tunnelmallinen tapasbaari Wanhalla Kauppakujalla. Tapakset tehdään perinteitä kunnioittaen, mutta kuitenkin kotimaisia kauden raaka-aineita hyödyntäen. Tervetuloa nauttimaan tapaksista, viineistä ja aidosta Välimeren tunnelmasta Helsingin keskustaan!

Aleksanterinkatu 46, Helsinki

4. El Barril

Aito espanjalainen tapas- ja viinibaari El Barril tuo palan Espanjaa Kuopioon! Vuonna 2023 avattu ravintola tarjoaa intiimin ja tunnelmallisen tilan, jossa voi nauttia hyvistä tapaksista ja juomista aivan Kuopion kaupungin keskustassa. 

Kauppakatu 28, Kuopio

5. Pincho Nation

Tervetuloa ihmeiden maailmaan ja taiantäyteiseen sirkukseen nimeltä Pincho Nation! Meillä pääset makumatkalle ympäri maailmaa. Ravintola on tullut tunnetuksi värikkäistä juomistaan, rennosta tunnelmastaan, sekä pröystäilevästä sisustuksestaan.

Aleksanterikatu 1, Lahti
Aurakatu 3, Turku

6. Bar Teos

Bar Teos on tunnelmallinen välimerellinen tapas-baari, jossa vieraan on mahdollista nauttia inspiroivien seinämaalausten lisäksi erittäin kohtuuhintaisia eurooppalaisia viinejä, drinkkejä ja ulkomaalaisia oluita. Ravintolan laajasta tapas valikoimasta voi poimia yksittäisiä herkkuannoksia juoman seuraksi tai nauttia kokonaisen tapas-menun.

Bar Teos on miljööltä ainutlaatuinen seurusteluravintola, joka sopii niin arkiseen rentoutumiseen, hilpeään illanviettoon kuin ystävän juhlahetkeen.

Runeberginkatu 61, Helsinki

7. La Brava Boqueria

Rento espanjalainen seurusteluravintola La Brava Boquerian menu koostuu kylmistä ja lämpimistä tapaksista. Tapakset ovat pienehköjä ja edullisia annoksia, joita kannattaa tilata pöytään useampia ja nauttia koko pöytäseurueen kesken. Tapasten seurana voi nauttia laajasta espanjalaisesta juomavalikoimasta.

Asemakatu 2, Jyväskylä

8. Vinolito

Kuva: Vinolito.

Pieni viini- ja tapasbaari Vinolito on saanut inspiraationsa vanhoista tavernoista Madridissa. Tule hengaamaan, syömään tapaksia ja nauttimaan viineistä, joita rakastamme.

Vaasankatu 8, Helsinki

9. Bodega Salud

Salud on kuin andalusialainen kortteli, jonka varrella seurueet illallistavat väljästi pitkissä pöydissä, kokoontuvat omiin viihtyisiin loosseihin tai kabinetteihin, joita ravintolasta löytyy kaksi.

Tapas-baarin puolelle voit poiketa nauttimaan hyviä viinejä tai sangriaa pienten tapaksien kera. Saludin espanjalais-latinalainen keittiö, rento tunnelma ja mutkaton palvelu ovat tunnettuja jo vuosien takaa. Tervetuloa aitoon andalusialaiseen miljööseen – Espanjan aurinko paistaa Saludissa joka päivä!

Tuomiokirkonkatu 19, Tampere

10. Pobre

Pobre tarjoaa fuusion espanjalaisista ja filippiiniläisistä vaikutteista tuoreilla raaka-aineilla maalta ja merestä. Innostamme rohkeaan makujen kokeiluun – tule liittymään joukkoomme aterialle, tunnelmalliseen ravintolaamme.

Annankatu 15, Helsinki

Lue myös