Siirry pääsisältöön

Suomen parhaat ruokaterassit TOP 10

1. Löyly, Helsinki

Ylivoimaisesti Suomen parhaaksi ruokaterassiksi äänestettiin Helsingin Hernesaaressa sijaitseva Löyly. Antero Vartian ja Jasper Pääkkösen Löyly on on myös listattu yhdeksi Time-lehden maailman parhaista paikoista vuonna 2018. Löyly on tunnettu kermaisesta lohisopastaan ja upeasta merimaisemastaan.

  • Hernesaarenranta 4, 00150 Helsinki

2. Scarlett O’Karis, Raasepori

Scarlet O’Karis tuo Yhdysvaltain etelävaltioiden nautinnot Billnäsin ruukille! Uusi 150-paikkainen terassiravintola ruukin sydämessä tarjoaa aurinkoisten kelien lisäksi maistuvia drinkkejä ja keittiömestari Mike Kokkosen suunnitteleman Amerikan menun.

  • Ruukintie 8, 10330 Billnäs

3. Morton, Jyväskylä

Burgereista tunnettu merikonttiravintola ja upea kesäkahvila Jyväskylän satamassa. Suur-Jyväskylän Lehden mukaan Morton on myös kaupungin parhaaksi palkittu rantaterassi!

  • Satamakatu 2, 40100 Jyväskylä

4. Kasarmitorin terassit, Helsinki

Kasarmitorin terassikeidas tuo yhteen 13 Helsingin ravintolaa. Tarjolla on tasokas kattaus kesäisiä makuelämyksiä. Kasarmitorilta löydät muun muassa Lily Leen, Ravintola Pennyn ja Farougen -Pop up ravintolat, sekä monia muita!

  • Kasarmitori, Helsinki

5. Amarillo, Jyväskylä

Jyväskylän Amarillo on saanut paljon kehuja mutkattomasta sijainnistaan sekä loistavasta tunnelmastaan. Amarillo on suomalainen S-ryhmään kuuluva ravintolaketju. Amarillo-ravintolat ovat erikoistuneet tex-mex-ruokaan.

  • Puistokatu 2, 40100 Jyväskylä

6. Skiffer Liuskaluoto, Helsinki

Kaivopuiston edustalla sijaitsevalla Liuskaluodolla pääset nauttimaan merellisestä ilmastosta Skifferin tunnelmallisella terassilla. Skiffer on kuuluisa Liuskoista, Pizzan serkusta. Matka Skifferin terassille taitetaan meriteitse, joko lautalla tai veneellä.

  • Liuskaluoto, 00140 Helsinki

7. Base, Espoo

Viinikellarityyliin sisustettu Ravintola Base on Espoolaisen perheyrityksen ravintola. Base on vuosien varrella muodostunut Leppävaaralaisten mukavaksi olohuoneeksi ja alueen suosituimmaksi terassiksi. Base tarjoaa asiakkailleen tapahtumia, kuten live-musiikkia ja tietovisoja.

  • Kauppakeskus Sello, Leppävaarankatu 3-9, 02600 Espoo

8. Tintå, Turku

Aivan Auransillan kupeessa sijaitseva ravintola Tintå, tarjoaa yli sadan viinin valikoiman, laadukkaan ruokalistan ja gourmetpizzaa. Tämän ihastuttavan terassin viimeistelee kuvankaunis jokimaisema.

  • Läntinen Rantakatu 9, 20100 Turku

9. Rafael’s Steakhouse, Porvoo

Porvoon torin vieressä ja Runebergin puiston kupeessa sijaitseva perheyritys tarjoaa tyylikkään rentoa ja lämminhenkistä tunnelmaa.

  • Piispankatu 28, 06100 Porvoo

10. Wanha Satama, Kuopio

Tämä Kallaveden äärellä sijaitseva kesäravintolan terassi tarjoaa jopa 300 asiakaspaikkaa. Wanhaa Satamaa kutsutaankin Kuopion suurimmaksi ja aurinkoisimmaksi terassiksi.

  • Matkustajasatama, 70100 Kuopio

.

Lue myös