Siirry pääsisältöön

Suomen paras kauppakeskuksen ravintolamaailma

Pääkuva: kuvituskuva.

1. Mall of Tripla

Suomen laajin ravintolatarjonta! Mall of Triplassa on upea valikoima baareja, ravintoloita ja kahviloita. Uusia makuja löytyy jokaisen kulman takaa. Suomen laajin ravintolatarjonta pitää sisällään niin tuttuja klassikoita kuin paikallisia herkkuja street foodista fine diningiin.

Tripla Helsinki, paljon vaihtoehtoja laidasta laitaan ja voi istua yhteisissä tiloissa vaikka seurue söisi eri raflojen ruokia!

Äänestäjän kommentti.

Mall of Tripla: Fredikanterassi 1, Helsinki

2. Ideapark Lempäälä

Ideapark Lempäälässä pääsee nauttimaan kahvia ja erilaisia herkkuja monissa ostoskeskuksen kahviloissa. Nälän yllättäessä shoppailijan ruokavaihtoehtoja löytyy pizzasta burgeriin ja sushista wingseihin! Uutuutena thaimaalainen ravintola Vile-Thai avataan Ideaparkissa keväällä 2024.

Ideapark Lempäälä: Ideaparkinkatu 4, Lempäälä

3. Kauppakeskus Kamppi Helsinki

Kamppi Helsinki on urbaani ja vilkkain kauppakeskus Helsingin ytimessä. Makuelämyksiä Kampissa tarjoaa lähes 50 eri toimijaa. Valittavana on kaikkea kotiruoan ja kaukomaiden makujen väliltä. Ravintoloiden laajasta ystäväpiiristä viestii se, että moni ravintoloista on palvellut Kampissa jo vuosia.

Kamppi on nappivalinta niin sujuvaan lounas- tai välipalaruokailuun kuin yhdessä jaettavaan illalliselämykseen. Kampissa voi kokea myös kahviloiden kirjoa.

Kauppakeskus Kamppi, monia tasokkaita ravintoloita. Jokaisella ravintolalla oma selkeä alueensa ja seiniäkin ympärillä, takaa rauhallisen ruokailun. Ei ohikulkevaa asiakasliikennettä. Tärkeitä asioita minulle nämä hyvän ruuan lisäksi. 

Äänestäjän kommentti.

Kauppakeskus Kamppi Helsinki: Urho Kekkosen katu 1, Helsinki

4. Kauppakeskus Mylly

10 minuuttia Turun keskustasta sijaitsee maailman ihmeellisin raisiolainen kauppakeskus Mylly! Myllyn ravintolatarjonnasta löytyy niin italialaisen, amerikkalaisen kuin aasialaisenkin ruoan ystävälle herkuteltavaa. Makeannälkäiselle löytyy muun muassa donitsia, jäätelöä, itse leivottuja leivonnaisia ja tietysti monenmoisia kahveja.

Mylly Raisiossa! Sieltä saa burgeria, pizzaa ja sushia ja oikeastaan mitä vaan tekee mieli.

Äänestäjän kommentti.

Kauppakeskus Mylly: Myllynkatu 1, Raisio

5. Kauppakeskus Valkea

Kauppakeskus Valkea on ainutlaatuinen kahdesta korttelista ja niitä yhdistävästä katetusta Kesäkadusta muodostuva noin 50 liikkeen ja ravintolan kauppakeskuskokonaisuus Oulun sykkivässä sydämessä.

Valkeassa voi nautiskella ainakin kebabia, pizzaa, burgeria, grilliruokaa ja wokkia. Pienenmpään tai makeannälkään voi valita donitsia, bagelia, smoothieta sekä erilaisia kahvilatuotteita.

Kauppakeskus Valkea: Isokatu 22–25, Oulu

6. Matkus Shopping Center

Raikasta lounasta, nopeaa välipalaa ja herkullisia elämyksiä. Kuopiossa sijaitsevan Kauppakeskus Matkuksen ravintoloista ja kahviloista löydät makuja joka hetkeen.

Matkus Kuopio, josta löytyy monipuolisesti pikaruoasta korkeatason ravintoloihin.

Äänestäjän kommentti.

Matkus Shopping Center: Matkuksentie 60, Kuopio

7. Iso Omena 

Espoon Kauppakeskus Iso Omenan valtava ravintola- ja kahvilatarjonta häikäisee kävijää. Iso Omenassa voit nauttia buffetista muun muassa malesialaista, japanilaista tai kiinalaista ruokaa. Kanaruoista, pizzasta ja pastasta tai vaikka tacoista pitävälle löytyy kaikille herkullisia vaihtoehtoja ja paljon muuta!

Iso Omena: Piispansilta 11, Espoo

8. Koskikeskus

Koskikeskus – Tampereen monipuolisin kauppakeskus! Herkulliset kahvila- ja ravintolapalvelut tarjoilevat ainakin sushia, pizzaa, burgeria, kebabia ja ramenia. Pienempään nälkään tai janoon kannattaa koittaa myös saatavilla olevaa kuplavohvelia sekä kuplateetä!

Tampereen koskikeskus. Monipuolinen valinta, paljon uusia tulokkaita ja kaikille löytyy varmasti jotakin!

Äänestäjän kommentti.

Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, Tampere

9. Kauppakeskus Ratina

Ratina on Tampereen uusin kauppakeskus keskustan paraatipaikalla Ratinan suvannon rannassa. Ratinassa nälän yllättäessä itämaisista vaihtoehdoista pääset valitsemaan raikkaista bowleista, kiinalaiseen buffettiin ja sushiin. Löytyy kauppakeskuksesta myös meksikolaista, pizzaa ja falafelia.

Kauppakeskus Ratina: Vuolteenkatu 1, Tampere

10. Kauppakeskus Seppä

Sepässä on paljon valinnanvaraa niin shoppailijoille kuin hyvän ruoan ja kahviloiden ystäville. Ravintolamaailma on auki viikon jokaisena päivänä, ja houkuttelee kävijän makumatkalle maailman eri makuihin.

Kauppakeskus Seppä: Ahjokatu 3-5, Jyväskylä

Lue myös