d-md-none
Siirry pääsisältöön

Suomen paras ravintola isänpäiväksi

Pääkuva: kuvituskuva.

1. Viikinkiravintola Harald

Helsingin Haraldissa juhlistetaan isiä 12.11.2023 ja herkutellaan maittavalla isänpäivä -menulla. Tarjolla on myös alle 12-vuotiaille pikkuviikinkien menu isänpävänä. Ravintola on avoinna isänpäivänä klo 12-19. A la carte -lista ei ole isänpäivänä voimassa.

Viikinkiravintola Haraldit sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa, Kuopiossa, Lahdessa ja Jyväskylässä. 

Aleksanterinkatu 21, Helsinki

2. Bodega Salud

Salud on kuin andalusialainen kortteli, jonka varrella seurueet illallistavat väljästi pitkissä pöydissä, kokoontuvat omiin viihtyisiin loosseihin tai kabinetteihin, joita ravintolastamme löytyy kaksi.

Isänpäiväna Saludissa on tarjolla on koko laaja ruokalista, joka uudistuu juuri sopivasti ennen isänpäivää. Ruokalistalta löydät ihanat tapakset, kuuluisat klassikko-annokset sekä paljon uutta ja ihanaa. Lastenlistalta löytyy omat suosikit pienille herkkusuille. Bodega Salud on isänpäivänä auki klo 12-19. 

Tuomiokirkonkatu 19, Tampere

3. Stefan’s Steakhouse

Stefan’s Steakhousessa paistuvat Suomen parhaat pihvit. Huippukokki Stefan Richterin mukaan nimetty pihviravintola tarjoilee annoksia, joiden näyttävyys ja maistuvuus mitataan suuren maailman asteikolla. Stefan’s Steakhouse on tarkoitettu hyvän liharuuan ystäville ja nautiskelijoille.

Stefan’s Steakhouse tarjoilee koko viikonlopun 10.-12.11.2023 kolmen ruokalajin isänpäivämenua.

Ludviginkatu 8, Helsinki

4. Ravintola Fat Lizard

Kuva: Fat Lizard.

Who’s the King? Kruunaa isänpäivä FAT brunssilla.
Marraskuun toisena sunnuntaina vietetään isänpäivää neljän kattauksen voimin. Fat Lizard tunnetaan kursailemattomista ja ”lihaisista” brunsseistaan, mutta kuten näette, valikoimasta löytyy takuulla vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja mieltymykseen.
Kattaukset ovat klo 10:30 / 13 / 15:30 / 18.

Hertsi: Linnanrakentajantie 2, Helsinki

5. Kissanviikset

Ravintola Kissanviikset historia ulottuu 1960-luvulle saakka. Ravintola tunnetaan erityisesti lankkupihvistä ja Viiksen leivästä sekä persoonallisesta sisustuksesta ja kodikkaasta ilmapiiristä.

Puistokatu 3, Jyväskylä 

6. Treffipub

Treffi on vakiintunut osa Helsingin urbaania kulttuuria, paikka, johon on tultu nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja musiikista jo vuosikymmeniä. 

Treffipubissa tarjoillaan isänpäivän juhlabrunssi hintaan 54 € henkilö. Kattaukset ovat: klo 10–12, klo 12–14 ja klo 14–16.

Hiihtomäentie 14, Helsinki

7. Isä Camillo

Isä Camillon ruoka on mutkatonta ja maukasta. Keittiössä kunnioitetaan eurooppalaista ruokaperinnettä ja korkealuokkaisia raaka-aineita. Jokaisessa annoksessa maistuu kokin ammattitaito. Ruokaa tehdään ja vieraita palvellaan sydämellä, tunteella ja taidolla!

Kauppakatu 25-27, Kuopio

8. Ravintola Näsinneula

Ravintola Näsinneulasta on huikeat maisemat. Kuva: Laura Vanzo / Visit Tampere.

Ravintola Näsinneula tarjoaa asiakkailleen unohtumattoman ravintolaelämyksen arjen yläpuolella. Pyörivä ravintolasali tarjoilee upean, ruokailun mittaan muuttuvan maiseman Tampereen kattojen yllä, ja keittiön loihtimat annokset vievät elämyksen vielä korkeammalle tasolle. Tarjolla on niin houkuttelevia menukokonaisuuksia kuin à la carte -annoksiakin, ja myös kolmen ruokalajin lounasmenu. Näsinneulassa jokainen pöytä on ravintolan paras pöytä.

Särkänniemi, Laiturikatu 1, Tampere

9. Puotilan Kartano

Itä-Helsingin merellisessä miljöössä sijaitseva Puotilan Kartano kutsuu nauttimaan tasokkaista makuelämyksistä, lämminhenkisestä kartanotunnelmasta sekä mieleenpainuvista tapahtumista. Kartano tarjoaa uniikit puitteet onnistuneille yksityistilaisuuksille aina ikimuistoisista häistä yritystapahtumiin.

Puotilan Kartanossa tarjoillaan runsas isänpäivälounas hintaan 49 € / henkilö. Kattausajat ovat: klo 11-13, klo 13.30-15.30 ja klo 16-18.

Puotilantie 7, Helsinki

10. Ravintola Piparkakkutalo

Ravintola Piparkakkutalo on perinteikäs, hyvän ruoan ja juoman ravintola Hämeenlinnan keskustassa, joka on toiminut ravintolana jo yli 30 vuoden ajan. Vanha kauppiaskoti pursuaa historiaa, mutta keittiössä vallitsee moderni tunnelma. Vuonna 2020 täysin remontoitu keittiö uusine laitteistoineen tarjoaa upeita makuelämyksiä sesongit huomioiden.

Lämpimästi tervetuloa juhlistamaan isänpäivää Piparkakkutaloon! Isänpäivänä tarjoilemme pöytiin kolmen ruokalajin menun. Valittavana on kolme alkuruokaa sekä kaksi pääruokaa ja ruokailun päättää herkulliset kakkukahvit.

Kirkkorinne 2, Hämeenlinna


Vuoden 2022 äänestystulos:

  1. Ravintola Näsinneula, Tampere
  2.  Salve, Helsinki
  3. Viisi Penniä, Helsinki
  4. Viikinkiravintola Harald, Helsinki
  5. Ravintola Telakka, Tampere
  6. Cafe & Restaurant Vesilinna, Jyväskylä 
  7. Ravintola Isä Camillo, Kuopio
  8. Puotilan Kartano, Helsinki
  9. Ravintola Kaskis, Turku
  10. Stefan Steakhouse, Helsinki

Lue myös