Siirry pääsisältöön

Suomen paras nepalilainen ravintola!

1. Ravintola Mandala, Kuopio

Nepalilainen Ravintola Mandala hemmottelee makuhermojasi ja luo ikimuistoisen ravintolakokemuksen tunnelmallaan. Ravintola on ylpeä maun perinnöstä ja harmoniasta, jonka Euroopan ja Aasian kulttuurinen monimuotoisuus tuo mukanaan.

Mandala tarkoittaa hindulaisuuden ja buddhalaisuuden hengellinen ja rituaalinen symboli, joka edustaa maailmankaikkeutta.

  • Apaja Kauppa keskus, Kauppakatu 45, 70110 Kuopio

2. Ravintola Katmandu, Tampere

Ravintola Katmandu on perheyritys, jonka ideana on tarjota nepalilaisen ruokakulttuurin aitoja elämyksiä parhaalla mahdollisella laadulla.

Olemme omistautuneet tekemään jokaisesta ruoka-annoksesta ainutlaatuisen kokemuksen. Tämän varmistavat ruokakulttuurimme mausteet ja valmistusprosessi, joka alkaa aina tuoreista raaka-aineista.” 

  • Aleksanterinkatu 37, 33100 Tampere

3. Sauraha, Oulu

Sauraha on aito nepalilainen elämys keskellä pohjoista kaupunkia. Ravintolan kokeilla on yli 20 vuoden kokemus perinteisestä nepalilaisesta keittiöstä. Klassiset itämaiset ateriat valmistetaan aina tuoreista raaka-aineista. Listalla on runsaasti myös kasvisruokia niin lounas- kuin illallisaikaan.

  • Asemakatu 10, 90100 Oulu

4. Himalayan Kitchen, Turku

Himalayan Kitchenissä voit kokea Nepalin alkuperäiset maut ja vieraanvaraisen palvelun. Ravintola on avoinna päivittäin palvellakseen sinua monilla erilaisilla ja herkullisilla nepalilaisilla annoksilla.

  • Eerikinkatu 5, 20100 Turku

5. Ravintola Makalu, Helsinki

Ravintola Makalun laajalta á la Carte -listalta löytyy monenlaisia herkkuja kasvis-, kana-, lammas-, liha- ja kalaruokia.

Tandoori-uunissa valmistuvat tandoori- erikoisuudet ja tuoreet naanleivät. Viinilistalta voi valita mausteiseen ruokaan sopivan puna- tai valkoviinin.

  • Pikkalankatu 5, 00700 Helsinki

6. Annapurna, Helsinki

Annapurna on vuonna 1999 perustettu nepalilainen ravintola. Listalla on päivittäin vaihtuvia erikoisuuksia ja lounas arkisin. Ruoan kanssa voi nauttia nepalilaisia  perinteisiä lassi-juomia. Lammas-, kana-, kasvis- ja tandooriannokset ovat suosituimpien joukossa.

  • Fredrikinkatu 23, 00120 Helsinki

7. Mount Everest, Helsinki

Mount Everest Kamppi on yksi vanhimmista nepalilaisista ravintoloista, joka perustettiin vuonna 1998. Vuosien varrella ravintola on saanut Suomen tunnetuimpia luottoluokituksia joihin kuuluu AAA, Kauppalehden menestyjä sertifikaatti sekä Suomen vahvimmat.

  • Lapinlahdenkatu 17, 00180 Helsinki

8. Ravintola Kantipur, Helsinki 

Ravintola Kantipur on sitoutunut säilyttämään nepalilaisen arvokkaan kulttuurin, perinteet ja kulinaaristen makujen standardin. Lämmin ja vieraanvarainen ilmapiiri ja moderni sisustus, pehmeällä valaistuksella tekee ravintolasta erityisen viihtyisän.

  • Lönnrotinkatu 25, 00180 Helsinki

9. Ravintola Mountain, Helsinki

Ravintola Mountain perustettiin vuonna 2000, Töölöön.  Ammattitaitoiset kokit loihtivat suussa sulavia, aitoja ja alkuperäisiä nepalilaisia herkkuja.

Monipuoliselta á la Carte -listalta löytyy monenlaisia kasvis-, kana-, lammas-, liha- ja kalaruokia. Tandoori-uunissa valmistuvat tandoori- erikoisuudet ja tuoreet naanleivät. Viinilistalta voi valita annokseen sopivan puna- tai valkoviinin.

  • Nordenskiöldinkatu 8, 00250 Helsinki

10. BaseCamp, Helsinki

Yli vuosikymmenen kokemus nepalilaisen keittiön ja suomalaisen maun yhteensovittamisesta sekä lämmin, kiireetön ilmapiiri tuovat pienen palan eksoottista Nepalia Helsingin sydämeen.

Ravintola Base Camp tarjoilee huolella valikoituja, suomalaiseen makuun sopivia ruokalajeja suoraan Nepalista. Kokkien kokemus ja ammattitaito takaavat unohtumattoman makunautinnon, johon haluaa palata uudestaan. 

  • Yliopistonkatu 5, 00100 Helsinki

Myös näitä nepalilaisia ravintoloita äänestettiin:

Helsinki: Ravintola Kasturi, Shubha Kamana, Ravintola Swagatam, Himalaya Restaurant, Curious Goat, Ravintola Everest View, Ravintola Satkar, Ravintola Fulbari ja Ravintola Mayur.

Vantaa: Sagarmatha, Ravintola Nepalaya ja Ravintola Koseli.

Espoo: Ravintola Nepal, Ravintola Aangan, Kathmandu Palace ja Milan Nepal.

Kerava: Ravintola Everest Spice.

Järvenpää: Ravintola Pikku Buddha.

Nurmijärvi: Ravintola Resunga.

Porvoo: Ravintola Khukuri ja Ravintola Pokhara.

Loviisa: Ravintola Saino.

Hämeenlinna: Ravintola Himalaya Kitchen ja Ravintola Siddhartha.

Salo: Ravintola Bhanchha Ghar.

Lahti: Ravintola Sagun.

Tampere: Ravintola Subham ja Ravintola Tribeni.

Lue myös