Siirry pääsisältöön

Suomen paras kylpylä

Pääkuva: Nature & Spa Resort Järvisydän.

1. Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän

Kuva: Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän.

Hemmottelua Suomen ekologisimmassa kylpylässä! Kallion halkeamaan rakennettu Järvikylpylä hurmaa erikoisilla yksityiskohdilla. Seinien kalliopinta, virtaava vesi, ikivanhat uppotukit ja kynttilävalaistus luovat kylpylään uniikin tunnelman. Kylpylästä löydät 6 saunaa, 5 allasta, lasten alueen sekä DaySpan. Kylpylästä löydät mm. lämmitetyt norppakivet, joilla on mukava loikoilla kuin norppa kevätauringossa.

Porosalmentie 313, Rantasalmi | Katso päivän paras hinta majoitukselle

2. Flamingo Spa

Kuva: Antti Kokko / Flamingo Spa.

Flamingo Spa on monipuolinen kylpylä Vantaalla. 

Koko perheen Vesipuistossa viettää hauskan ja aktiivisen päivän! Rentoudu Vesipuiston porealtaissa, testaa tasapainoa Wibit -radalla ja kokeile Suomen ensimmäistä virtuaalista vesipeliä ison altaan matalikolla. Vesiliukumäkiä löytyy niin perheen pienimmille kuin hurjimmillekin vesipedoille.

Flamingo Spa Aikuisten kylpylä on lumoava yhdistelmä hyvinvointia, hyvää oloa ja viihtymistä. Aikuisten kylpylässä nautit hoitolamaailman hoidoista, erilaisista saunoista sekä pääset pulahtamaan upeisiin altaisiin. Lisäksi mystiset saunarituaalit tarjoavat täydellisen tilaisuuden rentoutua ja hemmotella itseään.

Tasetie 8, Vantaa | Katso päivän paras hinta majoitukselle Break Sokos Hotel Flamingo

Huomaathan, että majoitus ei sisällä kylpylälippuja vaan ne ostetaan erikseen Flamingo Span vastaanotosta tai verkkokaupasta.

3. Holiday Club Katinkulta

Katinkullan monipuolisessa kylpylässä viihtyy jokainen. Siellä on useita lapsille sopivia altaita, vesiliukumäki, saunaosasto roomalaisine altaineen sekä tunnelmallinen savusauna ja lampi. Perheen pienimmille on oma lastenallas sekä kellukkeita. Allasosaston monet vesivirrat ja luolat inspiroivat leikkeihin ja altaita yhdistävät puusillat palmujen lomassa kutsuvat seikkailuun. 

Katinkullantie 15, Vuokatti | Katso päivän paras hinta majoitukselle

4. Holiday Club Caribia

Caribia-teemainen kylpylä kutsuu koko perheen viettämään virkistävää kylpyläpäivää, laskemaan vesiliukumäkiä, nauttimaan hieronnasta, iltauinnille tai kuntoilemaan vesijumpassa. Voit vuokrata saunan tai jopa kokonaisen saunakylän myös yksityiskäyttöön.

Kongressikuja 1, Turku | Katso päivän paras hinta majoitukselle

5. Naantali Spa

Sujahda kylpytakkiin, tassuttele kylpylän monille altaille ja nauti kylpyläelämästä. Naantalin Kylpylän tunnelmallinen allasosasto, saunojen rentouttavat löylyt ja hemmottelevat hoidot irrottavat sinut arjesta lempeästi mutta tehokkaasti.

Naantali Spasta löytyy ympäri vuoden lämmin ulkoallas merimaisemissa, roomalainen allas poreineen, liikunta-allas hierovailla vesisuihkuilla, lämmin poreallas (vesi 36°C) ja terapia-allas, jossa on ajastetut virtuaalivesijumpat ohjauksella.

Nauti Naantali Spa:n perinteisen, suomalaisen saunan lempeistä löylyistä tai istahda rentouttavaan, aromaattiseen höyrysaunaan.

Matkailijantie 2, Naantali | Katso päivän paras hinta majoitukselle

6. Scandic Eden Nokia

Nokian eden kylpylä
Kuva: Scandic Eden Nokia.

Valoisalla kylpyläosastolla on vesiliukumäkiä niin hurjille kuin pienemmillekin vesipedoille, aaltoallas, porealtaita sekä ulkoallas. Yksi porealtaista on hekumallisen lämmin, 37-asteinen kuuma-allas. Hierovia putouksia, suihkuja ja virtoja löytyy useita allasosaston eri puolilta. Kokeile myös virkistävää kylmäallasta. 

Paratiisikatu 2, Nokia | Katso päivän paras hinta majoitukselle

7. Imatran Kylpylä

Imatran Kylpylän sauna- ja allasosasto, Kylpylä Taikametsä, on yksi Suomen parhaista ja suosituimmista matkailun käyntikohteista. Taikametsässä vierailee vuosittain yli 200 000 suomalaista ja ulkomaalaista kävijää. Kylpylässä on yhteensä 16 erilaista allasta sekä huikea 80 metrin vesiliukumäki.

Kylpylä on teemoitettu Saimaan luontoon ja taianomaista tunnelmaa luodaan erilaisilla elämysohjelmilla kuten äänillä, valoilla sekä suomalaisilla sääilmiöillä kuten ukkonen, sade ja usva. 

Purjekuja 2, Imatra | Katso päivän paras hinta majoitukselle

8. Break Sokos Hotel Koli

Kuva: Break Sokos Hotel Koli.

Tule rentoutumaan Koli Relax Spahan yksin tai puolisosi, ystäviesi tai työyhteisösi kanssa. Nauttikaa rauhassa yhdessäolosta – saunassa, porealtaassa ja vaikkapa ulkopaljussa tähtitaivaan alla. Kylpylästä avautuva maisema Pieliselle on käsinkosketeltavan lähellä.

Hoida hyvinvointiasi itse, omien toiveidesi ja tuntemustesi mukaan. Kulje omaa saunapolkuasi nauttien erilaisista altaista ja saunoista sen varrella tai valitse valmis kylpyläelämys.

Ylä-Kolintie 39, Lieksa

9. Ikaalinen Spa & Resort

Tervetuloa Ikaalinen Spa & Resortille Kyrösjärven laidalle Pirkanmaalle. Perinteisellä Ikaalisten kylpylällä löytyy paikka monen suomalaisen sydämessä, ja vuonna 2021 kylpylähotelli herätettiin jälleen eloon yksityisten, paikallisten yrittäjien otettua ohjat.

Viihtyisältä Resortilta löytyy monipuolisten majoitusvaihtoehtojen lisäksi Vesitropiikki-kylpylä, aktiviteetteja keilahallista sähköfatbikeihin, jopa 7 eri ravintolaa jokaiseen makuun, täyden palvelun Day Spa-hoitola ja upeat ulkoilumaastot veden äärellä vuodenympäri.

Tapahtumakalenterissa on vuoden ympäri tansseja, Suomen ykkösrivin artistien keikkoja sekä tietenkin paljon muuta mm. bingoa, karaokea ja uutuutena keväällä 24 yhteislauluja. 

Huvilatie 2, Ikaalinen | Katso päivän paras hinta majoitukselle

10. Peurunka

Kuva: Peurunka.

Suosittu Peurungan kylpylä – rentoudu poreissa tai jumppaa Hydrohexin tahtiin!

Kylpylässämme on useita altaita ja saunoja. Suosittu 100 metrin pitkä jokiallas mahdollistaa pitkän matkan uinnin tai vesijuoksun. Meillä voit liikkua aktiivisemmin Hydrohex -virtuaalivesijumpassa ja rentoutua porealtaissa. Infrapunasauna, höyrysauna ja perinteiset saunat miehille ja naisille lämmittävät pulikoinnin lomassa. Allasbaarista voi tilata virvokkeet ja ruoka-annokset myös kylpylän puolelle.

Kylpylässämme on myös huimat 130 metrin ja 40 metrin pitkät liukumäet ja Wibit-rata. Lisäksi pienille lapsille oma pieni, mutta vauhdikas liukumäki. Pienimmät lapset viihtyvät Baby bungee -kahluualtaassa vesilelujen parissa.

Peurungantie 85, Laukaa | Katso päivän paras hinta majoitukselle

. . .

Vuoden 2022 äänestystulos:

  1. Flamingo Spa, Vantaa
  2. Holiday Club Caribia, Turku
  3. Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän, Rantasalmi
  4. Holiday Club Katinkulta, Vuokatti
  5. Scandic Eden Nokia, Nokia
  6. Naantalin Kylpylä, Naantali
  7. Imatran Kylpylä, Imatra
  8. Holiday Club Saimaa, Rauha
  9. Kylpylä Scandic Aulanko, Hämeenlinna
  10. Haikon Kartano, Porvoo

Lue myös