Siirry pääsisältöön

Suomen paras kauppahalli

1. Hakaniemen Kauppahalli

Hakaniemen Kauppahalli tarjoaa mm. laadukkaita elintarvikkeita sekä kodin käyttötavaraa kahdessa kerroksessa. Hallin kahviloihin ja ravintoloihin kannattaa istahtaa maukkaalle aamiaiselle tai lounaalle – ja kuuntelemaan paikallista puheensorinaa. Halli avautui peruskorjauksen jälkeen 27.4.2023.

Hakaniemen kauppahalli saa oman ääneni. Sieltä saa laadukkaat raaka-aineet niin arkeen kuin juhlaan! Tunnelmakin on omanlaisensa.

Äänestäjän kommentti.

Hämeentie 1a00530 Helsinki

2. Tampereen Kauppahalli

Tampereen Kauppahalli on paikka jokaiselle, joka rakastaa hyvää ruokaa, arvostaa paikallisia kädentaitoja ja haluaa viettää kiireettömän herkutteluhetken Tampereen kantakaupungin sykkeessä. Kauppahalli on yli satavuotisen historiansa aikana kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi kauppahalliksi. Kauppahallissa palvelee yli 30 kauppiasta, kaikkea kalasta kenkiin ja vihanneksista viinereihin. 

Tampereen kauppahallista löytyy jokaiselle jotakin! Ystävälliset kauppiaat, paljon valikoimaa sekä kiireettömyyttä.

Äänestäjän kommentti.

Hämeenkatu 19/Hallituskatu 10, 33200 Tampere

3. Kuopion Kauppahalli

Kuopion Kauppahallin sydän sykkii tänäkin päivänä samoille alkuperäisille aatteille, joista se on ollut tunnettu vuodesta 1902 lähtien, jo 120 vuotta. Hallista löytyy oman maakunnan tuotteita ja osaamista, hyvää henkilökohtaista palvelua. 

Kaunis rakennus, lupsakka ja kiireetön savolaistunnelma. Jokainen löytää hallista varmasti jotakin – ainakin katseltavaa ja kuunneltavaa.

Äänestäjän kommentti.

Kuopion tori, Kauppakatu 45, 70110 Kuopio

4. Turun Kauppahalli

Suomen ensimmäisen pääkaupungin sydämessä sykkii niin kotimaisia kuin maailmankin makuja tarjoava punatiilinen kauppahalli, joka on jo itsessään nähtävyys. Turun ydinkeskustaan vuonna 1896 avattu Turun Kauppahalli on Suomen toiseksi vanhin. 

Tietysti Turun kauppahalli on paras! Ihanat myyjät ja loistavat tuotteet ovat kaikkien kaupunkilaisten ulottuvilla.

Äänestäjän kommentti.

Eerikinkatu 16, 20100 Turku

5. Lahden Kauppahalli

Lahden Kauppahallista löydät niin arkeen kuin juhlaankin raikkaat ja aina tuoreet raaka-aineet sekä erittäin monipuolisen tarjonnan paikallisia herkkuja. Tuoreimmat liha- ja kalatuotteet, herkulliset niin makeat kuin suolaisetkin leivonnaiset, tuoreet leivät ja monipuoliset juustot, salaatit (myös mukaan), aromikkaat kahvit paikalla jauhetuista pavuista, maustekahvit, irtoteet, makeiset, pienet lahjat sekä idylliset kortit. Aitoa kotiruokaa ja kahvila-, lounas- sekä pitopalvelua. 

Lahden Kauppahallin kahviot ja erikoisliikkeet on kyllä ihan parhaita! Erityismaininta Cafe Annikalle, Vuorisen Lihapuodille sekä Vaarin kahvilalle!

Äänestäjän kommentti.

Torikatu 3, 15110 Lahti

Lue myös