d-md-none
Siirry pääsisältöön

Suomen paras karaokebaari

Pääkuva: kuvituskuva.

1. Pataässä

Pataässä on Helsingin ensimmäinen karaokeravintola ja auki joka päivä. Pataässästä löydät kaksi eri puolta: karaokepuoli ja disco-puoli.

Snellmaninkatu 13, Helsinki

2. Pub Hertas

Pub Hertas on kodikas ja viihtyisä, koko kansan olohuone ja kohtaamis- ja ajanviettopaikka. Sporttia screeniltä, karaokea esiintymishaluisille ja kodikasta pubitunnelmaa. Hertas on avoinna joka päivä 04 asti. Karaokea pääsee laulamaan klo 20 alkaen.

Original Sokos Hotel Vantaa: Hertaksentie 2, Vantaa

3. Jolene Happy Bar

Keskellä Kuopion legendaarisen Kauppakadun tunnelmaa sijaitsee Jolene Happy Bar. Jolene Happy Barissa pääset tulkitsemaan karaokea aamusta iltaan lavalla tai karaokekopin rauhassa kaverin kanssa. Syksyllä 2020 avatussa yökerhossa voit päästää myös tanssihöyryt irti. 

Kauppakatu 18, Kuopio

4. Silvermoon

Silver Moon Turku on Turun keskustassa sijaitseva karaokeravintola. Ravintola avasi ovensa ensi kerran vuoden 2004 marraskuussa, ja se saavutti välittömästi huikean suosion. Tässä ravintolassa löydät turkulaisen karaoken fiiliksen!

Humalistonkatu 6, Turku

5. Resina

Kuva: Resina.

Resina on sielukas ja helposti lähestyttävä karaokepub Jyväskylän vanhassa asemarakennuksessa. Karaokea pääsee laulamaan viikon jokaisena päivänä. Ravintolan konsepti perustuu rempseään palveluun, hyvään äänentoistoon ja viihtyisään historialliseen miljööseen!

Hannikaisenkatu 16 B, Jyväskylä

6. Pyöreä Torppa – Mutteri

Ravintola Pyöreä Torppa on toiminut Kouvolan kauppahallin kupeessa jo vuodesta 1959.
”Meillä on palveltu iloisella mielellä jo neljää sukupolvea ja tarina vain jatkuu…
Erilaiset ihmiset ovat tehneet Kouvolan Pyöreästä Torpasta koko kansan Mutterin, jonka tunnelma
kannattaa kokea paikan päällä. Karaoke on ollut vuosia ravintolamme jokapäiväistä ohjelmaa ja
teemme parhaamme luodaksemme jokaiselle mielekkään laulukokemuksen.”

Kivimiehenkatu 2, Kouvola

7. Bar & Cafe Pelimies

Pelimies on ollut Turussa jo yli 20-vuotta. Baari on kokenut matkan varrella muutoksia, mutta hyvä tunnelma on pyritty aina säilyttämään. Karaokesta pääsee nauttimaan aina keskiviikosta lauantaihin klo 21.00 alkaen (joskus aikaisemminkin). 

Linnankatu 27, Turku

8. Anna K.

Keskustapubi kiireiselle karaoken ystävälle. Tästä karaokebaarista löytyy lähes 30 000 kappaleen biisivalikoima. Anna K. kutsuu sinut nauttimaan: Tule, laula ja viihdy.

Annankatu 23, Helsinki

9. Ravintola Tenkka

Ravintola Tenkka Helsingissä on karaokeravintola ja perinteinen kalliolainen kulmakuppila, josta löytyy mukava miljöö seurustelulle ja laaja valikoima raikkaita juomia. Ravintolassa myös lauletaan karaokea viikon jokaisena päivänä. 

Helsinginkatu 15, Helsinki

10. Ravintola Ampiainen

Ravintola Ampiainen on rento karaokepub Kuopiossa. Karaoke raikaa tässä ravintolassa päivittäin!

Lönnrötinkatu 32, Kuopio

Lue myös