Siirry pääsisältöön

Suomen paras baari

1. Moro Sky Bar

Kuva: Moro Sky Bar.

Moro Sky Bar on rento ja tyylikäs näköalabaari Tampereen Tornihotellin 25. kerroksessa. Morosta avautuu huikaisevat näkymät jokaiseen ilmansuuntaan yli Pyhä-, Näsi-, ja Iidesjärven aina Hervantaan asti. Puitteet ovat siis mitä parhaimmat rennolle yhdessäololle, hymylle ja puheensorinalle laadukkaiden juomien äärellä. Moro on kohtaamispaikka, jonne kaikki ovat tervetulleita – niin kaupunkilaiset kuin vierailijatkin, tutut ja tuntemattomat!

Ratapihankatu 43, 33100 Tampere

2. Apollo Live Club

Apollo Live Club on Helsingin keskustassa sijaitsevan Forumin vanhan elokuvateatterin tiloihin lokakuussa 2007 avattu ohjelmaravintola.

Viikonloppuisin Apollo Live Club yhdistyy Forumin sisäpihalla olevan Apollo Street Barin kanssa suureksi yökerhoksi ja liveclubiksi. Apollo Live Clubin puolella live musiikista vastaavat Pohjoismaiden kovimmat cover bändit, jotka soittavat viikonloppuisin aina klo 03.00 asti. Apollon kellarista löydät viikonloppuisin myös suositun karaoken.

Viikolla ja alkuilloissa on monipuolista ohjelmaa Stand up -illoista teatteriesityksiin ja tunnettujen artistien keikkoihin.

Mannerheimintie 16, 00100 Helsinki

3. Kievari Kahdet Kasvot

Kahdet Kasvot on koko kansan kievari Tampereen Kauppakadulla. Meillä on laaja valikoima niin kotimaisia kuin ulkolaisia pienpanimo-oluita ja erittäin maukasta ja edullista ruokaa. Olemme erikoistuneet kotimaisiin ja ulkolaisiin pienpanimo-oluihin sekä viskeihin. Juomavalikoimastamme löytyvät mm. oluet, siiderit ja lonkerot niin hanasta kuin pullosta sekä muut seurustelujuomat.

Kauppakatu 14, 33210 Tampere

4. Vltava

Vltava on suurenmoinen tsekkiläinen ravintola Elielinaukiolla Helsingin Rautatieaseman kupeessa. Yli 100-vuotiaan jugendrakennuksen kolme erilaista ravintolakerrosta tarjoavat tunnelmallisen ympäristön tutustumisille, tapaamisille, seurustelulle ja hauskanpidolle maailman parhaiden oluiden parissa ja tšekkiläisten ruokien siivittämänä. 

Elielinaukio 2, 00100 Helsinki

5. Börs Katto (Scandic Hamburger Börs)

Kuva: Börs Katto.

Börs Katto on kaupunkilaisten ja hotellivieraiden suosikkibaari. Yhdeksännen kerroksen baarissa ja kesällä kattoterassilla voi nauttia maukkaista cocktaileista ja ihailla upeita näkymiä ympäri kaupungin. Viikonlopun iltoja vauhdittaa DJ.

Kauppiaskatu 6, 20100 Turku

6. Rymy-Eetu

Hulvaton Rymy-Eetu on suomalais-saksalainen ravintola Helsingin ydinkeskustassa, Erottajalla, Esplanadien kupeessa. Rymy-Eetu on kuuluisa riehakkaista illanvietoistaan, joissa vetävästä livemusiikista villiintynyt yleisö nousee pöydilleen tanssimaan!

Erottajankatu 15, 00130 Helsinki

7. Rica Bar

Rica Bar | Kuva: Matias Lehtimäki.

Rica Bar on tunnelmallinen kapakka ihmisille, joiden lasi on puoliksi täynnä. Rica Bariin on helppo tulla ja vaikea lähteä, sillä ihana tunnelma, loistava palvelu ja hyvät juomat vievät mukanaan! Joie de vivre löytyy Turusta osoitteesta Kristiinankatu 5.

Kristiinankatu 5b, 20100 Turku

8. Kaarlenholvi / Jumpru

Kuva: Kati Leinonen.

Kaarlenholvi on yöbaari jossa kohtaavat kaupungin nuoret ja mukavat tyypit. Kaarle on rytmiä, huumaa, naurua, iloa ja kiimaa. Alakerran Jumpru Pub & Patio on paikka, mistä ilta alkaa mutta myös useasti päättyy. Täällä voit luontevasti viettää iltaa vaikka äitisi kanssa. Kun Kaarlenholvin nuoret ja kauniit saavuttavat noin 30 vuoden iän, siirtyvät he luonnollista reittiä portaita alas Jumpruun. Ovat tulleet aikuisiksi, naureskellaan tiskillä partoihin.

Kauppurienkatu 6, 90100 Oulu

9. Harry´s

Harry’s on englantilaistyyppinen pubi Jyväskylän ydinkeskustassa Kauppakadun alapäässä. Meiltä löydät Jyväskylän kattavimman olutvalikoiman ja aidoimman englantilaisen pubitunnelman! Tule kokemaan musiikin mukaansa tempaava tunnelma, aina perjantai- ja lauantai-iltaisin on ohjelmaa.

Kauppakatu 41, 40100 Jyväskylä

10. Hophaus Tahko

Tahkon oma luottomesta ja raikas after ski -paikka. Meiltä löytyy aina tilanteeseen sopiva juoma, olitpa sitten treffeillä tai monot kenossa aftereilla. Hophausin erikoisuutena on oma Tahkon tislaamo. 

Sääskiniementie 560, 73310 Kuopio

Lue myös