Siirry pääsisältöön

Suomen paras after work -paikka

Pääkuva: Kuvituskuva.

1. Vltava

Vltava on suurenmoinen tsekkiläinen ravintola Elielinaukiolla Helsingin Rautatieaseman kupeessa. Yli 100-vuotiaan jugendrakennuksen kolme erilaista ravintolakerrosta tarjoavat tunnelmallisen ympäristön tutustumisille, tapaamisille, seurustelulle ja hauskanpidolle maailman parhaiden oluiden parissa ja tšekkiläisten ruokien siivittämänä. 

Elielinaukio 2, Helsinki

2. Telakka

Talkootyönä vanhasta viljamakasiinista kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty Ravintola Telakka on nähtävyys itsessään. Kierrätysmateriaaleista rakennetut tilat henkivät Tampereen historiaa ja vuosien varrella ravintola on säilyttänyt tinkimättömästi tyylinsä ja onkin ollut klassikko jo syntyessään. 

Tullikamarin aukio 3, Tampere

3. Teerenpeli

Teerenpeli
Kuva: Teerenpeli.

Teerenpeli on lahtelainen, 1994 perustettu perheyritys, joka on syntynyt intohimosta viihtyisää ravintolakulttuuria ja laadukkaita panimo- ja tislaamotuotteita kohtaan.

Kaikkea Teerenpelin toimintaa ohjaa paikallisuus, puhtaat lähiraaka-aineet, ainutlaatuinen osaaminen sekä vastuullinen ravintola-alan työ. Näistä aineksista valmistamme ja tarjoilemme unohtumattoman nautinnollisia elämyksiä.

Katso kaikki Teerenpeli -ravintolat

4. Hophaus

hophaus
Kuva: Hophaus.

Kaupungin oma olohuone!

Hophaus on paikka, jossa voit viettää aikaa rennosti juuri niin kuin haluat. Meiltä löytyy aina tilanteeseen sopivin juoma. Haluisitpa piristää treffiseuralaistasi, ottaa parit työkaverin kanssa tai ihan vaan nauttia jonkun kivan kuplivan juhlapäivänä. Meillä sallitaan niin viipyminen kuin villiintyminen parhaiden tyyppien parissa!

Kauppakatu 39, Kuopio

5. Saaristobaari

saaristobaari
Kuva: Saaristobaari.

Kaupungin ikkuna Saaristoon, josta löytyy ruokaa, juomaa, kokoustiloja, tanssilattia, karaokea ja paljon muuta! Vähän niin kuin ruotsinlaiva…mutta maissa! Tervetuloa – Välkommen!

Aurakatu 14, Turku

6. Walo Rooftop Bar

Walo on Turun ensimmäinen kattobaari, kaupungin parhailla näkymillä! Nouse vihreään keitaaseen nauttimaan rennon tyylikkäästä fiiliksestä, iloisista ihmisistä ja pirteistä juomista. Ja kun aurinko laskee tai taivas salamoi, waloisa meno jatkuu sisätiloissa ympäri vuoden!

(Original Sokos Hotel Wiklund) Eerikinkatu 11, Turku

7. Olutravintola ja viinibaari Malja

Malja nostettiin 28.4.2006 Kuopiossa Kauppakatu 29:ssä klo 18. Maljan missiona on tarjota asiakkailleen maku- ja kohteluelämyksiä, joita ei helpolla ihan lähimailta saa. 

Ravintola Maljan alakerrasta löytyy olutravintola, jossa on tarjolla noin 180 erilaista pullo- tai tölkki olutta, sekä 22 eri hanavaihtoehtoa. Hanavalikoimassa on muutama pysyvä tuote ja loput ovat vaihtuvia hanatuotteita, jotka on valmistettu ympäri maailman. 

Ravintola Maljan yläkerrasta löytyy viinibaari. Viinien lisäksi tarjolla on myös cocktaileja, jotka on hierottu maailman makutrendien mukaan, mutta savolaisella rakkauden kosketuksella.

Kauppakatu 29, Kuopio

8. 2h+k

Tervetuloa työpäivän päätteeksi oluelle, yksille kavereiden kanssa tai nauttimaan hyvästä pubiruuasta. Henkilökuntamme valmistaa hymyillen cocktailit, oluen vaahto tuntuu pehmeältä ylähuulessa. Aika ajoin Baarissa voi puida isolta taulutelevisionäytöltä tulevia urheilulähetyksiä ja nauttia elävästä musiikista.

Aleksanterinkatu 33, Tampere

9. Kortteliravintola Arvo

ARVO on idyllinen anniskeluravintola nykyaikaisella juomatarjonnalla ja huippulaadukkaalla äänentoistolla. Arvossa yhdistyy moderni anniskeluravintolan tarjonta lämpimään kortteliravintolan tunnelmaan. 

Puutarhakatu 34, Turku

10. 1bar

Maljanen
Kuva: 1bar.

1bar on rento ja nykyaikainen baari Oulun keskustassa, joka keskittyy juomasekoituksiin, moderniin sisustukseen ja lämpimään, sekä rentoon asiakaspalveluun. Keskiössä 1bar:ssa on asiakaskokemus. 1bar:n tavoite on saada jokainen käynti tuntumaan pieneltä lomalta tai irtiotolta arjesta. Pieni hetki päivässäsi jolloin eilisen murheet ja huomisen huolet häviävät ja tunnet olevasi aidosti läsnä tässä hetkessä nauttien sen tuomista iloista.

Kauppurienkatu 5, Oulu

. . .

Edellinen äänestystulos:

  1. Vltava, Helsinki
  2. Walo Rooftop Bar, Turku
  3. Olutravintola Konttori, Tampere
  4. Olutravintola ja viinibaari Malja, Kuopio
  5. Ravintola Teatteri, Helsinki
  6. Apollo Street Bar, Helsinki
  7. VENN, Helsinki
  8. Zivago, Oulu
  9. Cup & Pint, Turku
  10. Ravintola Sohwi, Jyväskylä

Lue myös