d-md-none
Siirry pääsisältöön

Stockan terassiravintola kurottaa yhä korkeammalle

Helsingin keskustan Stockmann-tavaratalon katolle viime keväänä avattu Stockmann Roof by Teatteri laajentui entistä korkeammalle. Uudistus kaksinkertaistaa suositun terassin avoimet aurinkotilat ja lisää kattoalueen viihtyvyyttä sekä käyttömahdollisuuksia entisestään.

Tavaratalon 10. kerrokseen katolle laajentunut terassi tarjoaa myös uusia ruoka- ja juomapalveluita sekä viihdettä.

Kesäksi avattava laajennus kaksinkertaistaa Helsingin Stockmann Roof by Teatteri -kattoterassin avoimen terassialueen asiakaspaikat. Tavaratalon koko Erottajanpuoleisen päädyn kokoinen, nyt kolmella tasolla palveleva terassi lisää huomattavasti mahdollisuuksia esteettömästä auringonpaisteesta nauttimiseen ja tuo nyt avattavaan uuteen, korkeimmalle nousevaan osioonsa myös baarin, DJ:n ja sohvaryhmiä.

”Kylmää viime kesää kirottiin kaikkien aikojen julmimmaksi terassien tappajaksi, mutta siitä huolimatta Roof ylitti avauksestaan lähtien kaikki odotuksemme. Se osoitti, että tällaista on Helsingin keskustaan kaivattu, ja nyt pääsemme vastaamaan kysyntään kansainvälisen tason viihtyisällä rooftop-loungella. Otamme 8. ja 9. kerrosten lisäksi myös 10. kerroksen kattotilan käyttöön. Sinne tulee paitsi oma baari, myös DJ-piste, viihtyisiä sohvaryhmiä ja istutuksia, kuten minttutarha”, innostuu Ravintola Teatterin ravintolatoimen johtaja Pekka Tyynilä. 

Hanko Sushin paikan päällä valmistetut annokset tarjoillaan pöytiin nyt myös lounaalla. Koska naapurustossa ei ole asukkaita, voi DJ soittaa Stockmannin katolla viikonloppuisin puolille öin.

Rose-baari ja tuoreet yrtit Mojitoon

Terassilaajennuksen lisäksi Stockmann Roofin toinen kesäuutuus on Tyynilän mukaan vaaleanpunainen: ”Kattoterassi tarjoaa etelä-eurooppalaiselle rosé-villitykselle luonnollisen ympäristön. Listallamme on alkuun kolme erilaista rosé-viiniä. Myös spritzien suosio jatkuu ja Roofin minttutarhasta saamme tuoreet yrtit nimikko-mojitoomme. Koska näitä kesäjuomia tulisi nauttia lämpimässä, ympäröivät avointakin terassia lasiseinät.

Stockmann Roof by Teatteri -ravintolalla on oma sisäänkäynti Pohjoisesplanadilla ja sen aukioloajat ovat ma-to 11–21, pe-la 11–24 ja su 12–18. Terassin 8. kerroksessa sijaitseva osuus suurelta osin katettu, 9. ja 10. kerrokseen nousevat osuudet ovat avointa aurinkoterassia. Koko terassia rajaa tuulelta suojaava lasitus.

Lue myös