d-md-none
Siirry pääsisältöön

Smör – uniikit tilat ja uniikkia ruokaa

Smör sijaitsee historiallisessa miljöössä: ravintolasalina toimiva tila oli aikoinaan ristikytkentähuone ja täynnä puhelinpiuhoja. Nyt siellä nautitaan skandinaavisia herkkuja Smörin tapaan. Smör nojaa vahvasti skandinaaviseen keittiöön, paikallisiin sesongin raaka-aineisiin ja pientuottajien tuotteisiin, jotka hankitaan suoraan tuottajilta. – Smörin keittiössä mennään vahvasti raaka-aine edellä ja pyrimme olemaan aina niin kiinni sesongissa kuin mahdollista, toimitusjohtaja Janne Juvonen kertoo.

Kesäsesonki käynnistyy Paddaisten kartanon valkoisella parsalla, jonka satokauden tuotannon Smör ostaa kokonaisuudessaan. – Kyseessä on uniikki, sata vuotta vanha juurakko, jota saa vain meiltä.

Yllätysmenu ykköstuote

Smörin keittiössä inspiroidutaan skandinaavisen keittiön rehellisestä ja rouheasta ruoasta. – Ammennamme sen yllätyksellisistä yksityiskohdista, ja perusmenumme vaihtuu 8 viikon välein ja yllätysmenu joka toinen viikko. Yllätysmenu on selkeästi ykköstuotteemme ja aina ajankohtainen raaka-aineidensa puolesta.

Roni Toivari on tuore keittiömestari

Smörin keittiössä on heiluttanut kauhaa helmikuusta lähtien keittiömestari Roni Toivari. – Roni on innovatiivinen keittiömestari. Hän noudattaa hyvin Smörin skandinaavisen keittiön ideologiaa ja innostuu kauden herkuista.

Ravintola Smör sai Paistinkääntäjien kilven syksyllä 2014

– Smör on poikkeuksellisen laadukas ravintola, jonka ruoka on tasalaatuista ja maut aina kohdallaan, kehui Turun voutikunnan aluevouti Turkka Oiva.

Ravintola Smör
Läntinen Rantakatu 3, 20100 Turku,
puh. 02 536 9444, info@smor.fi
www.smor.fi

Lue myös