d-md-none
Siirry pääsisältöön

Skiffer – Suomen Tuoreimmat Pizzat

Kauniina kesäisenä iltana Pöpsyt purjehtivat Liuskaluodon Skifferiin.

Onneksemme meillä oli matkassa mukana kapteenimme sekä kameramän Daniel.

Aurinko oli houkutellut paikalle muutaman muunkin nälkäisen ja janoisen sielun. Tunnelma oli katossa ja ihmiset näyttivät viihtyvän erinomaisesti.

Skifferiin pääsee kätevästi joko omalla paatilla tai lautalla, joka lähtee Kaivopuiston rannasta. Lauttoja kulkee tiuhaan tahtiin edestakaisin. Venepaikkoja on kattavasti, joten löydät varmasti itsellesi sopivan kolon tullessasi nauttimaan Skifferin makoisista liuskoista sekä muista herkuista.

Liuskat (pizzat) ovat Skifferin erikoisuus, mutta listalta löytyy myös erilaisia salaatteja sekä alkupaloja ja erittäin kattavasti kylmiä juomia.

Vesi kielellä Pöpsyt tutkivat listan lukuisista houkuttelevista vaihtoehdoista sopivinta.

Jos olet liikenteessä omalla veneellä niin ruoat voidaan tarjoilla myös suoraan veneeseen.

Tunnelmaa Skifferissä pitää yllä maan mainio Dj.

Terassilla kelpaa nauttia päivästä hyvällä porukalla.Onnenpäivä! Liuskat ja vuohenjuustosalaatti saapuivat paattiimme! Ruoka näytti taivaalliselta ja maistui vielä paremmalta.

Toinen liuskoista oli Surf&Turf, joka sisältää tuoretta chorizo-makkaraa, jokirapua, chiliä ja korianteria. Mukana tuli päälle puristettava lime, joka yhdisti kaikki maut raikkaasti.

Vuohenjuustosalaatti oli erittäin raikas ja mansikat toivat siihen ihanasti makeutta. Lisukkeena herkullinen naan-leipä.

Soignon-liuska piti sisällään vuohenjuustoa, rucolaa, mansikoita ja pinjansiemeniä. Kokonaisuus oli aivan loistava! Paras pizza ikinä!

Skifferistä jäi kaikin puolin hyvä maku suuhun. Tunnelma ja ruoka olivat erinomaisia. Huomasi, että ihmiset todella viihtyivät ja nauttivat paikan merellisestä ilmapiiristä. Henkilökunta oli ystävällistä ja heistä tarttui iloinen fiilis.

Vaikka kesä onkin loppusuoralla niin ei hätää, sillä liuskoja voi nauttia ympäri vuoden Skiffer Erottajasta, Viiskulman Primulasta sekä The Old Skifferistä (Viiskulma). Tästä pääset Skifferin nettisivuille tutustumaan ravintoloihin lähemmin.

Masut täynnä oli mukava lähteä kohti auringonlaskua hyvällä fiiliksellä.

Halauksin

Pöpsyt ja Kameramän

Lue myös