d-md-none
Siirry pääsisältöön

Sinustako uusi Toptaste-toimittaja tai bloggari?

Toptaste on uuden ajan ruokamedia, joka jakaa laadukkaan ruokaelämyksen ilosanomaa lukijoille printissä ja sähköisissä kanavissa. Etsimme nyt joukkoomme intohimoisia ruuasta, ravintoloista ja kahviloista syttyviä kirjoittajavelhoja, joille tarjoamme mahdollisuuden kirjoittaa maailmasta, jota rakastat!

Tervetuloa joukkoon tekijä!

Voit olla aloitteleva tai kokenut toimittaja, bloggari tai näiden yhdistelmä mistä päin Suomea tahansa. Pääasia, että osaat kirjoittaa lukijoita kiinnostavalla ja persoonallisella otteella. Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua ravintoloihin, tapahtumiin, trendeihin sekä ravintola- ja ruokamaailman vaikuttajiin – ja kirjoittaa niistä meille juttuja ja blogeja.

Kiinnostuitko? Meillä on avoin haku päällä, joten lähetä hakemuksesi juttunäytteineen tai linkkeineen tuota pikaa osoitteeseen mia@toptaste.fi.

Mikä Toptaste?

Toptaste.fi ruoka- ja ravintolamedia tarjoaa ajankohtaisia uutisia, trendejä, ilmiöitä ja taiteilijoita ravintoloiden, ruokien ja juomien mielenkiintoisesta maailmasta. Esittelemme tänä vuonna alan huippuja toptaste.fi -verkkopalvelussamme sekä Iltasanomien ja Glorian Ruoka&Viini -lehtien teemaliitteissä.

Haluaisitko sinä kuulua näiden huipputyyppien joukkoon?

Ronna Meir

Simppeleistä mauista ja kotiruuista syttyvä tamperelainen opiskelija, joka ei hifistelystä innostu. Rakastan syömistä ja pidän kokkaamisesta, tämä saattaa omassa ja puolison keskivartalossa näkyä. Lempiruuistani sen verran, että rakastan keittoja, hyvä pihvi on aina hyvä pihvi, pasta on parasta ja hummusta voi syödä milloin vain. Vaikka ravintoloissa on ihana käydä ja sieltä löytyy lähestulkoon aina uusia ajatuksia kokkaukseen, koen että parhaat maut löytyvät useimmiten kotikeittiöistä, Suomesta tai maailmalta.

Iida Ruohonen

Paraisilta kotoisin, mutta Helsingissä tätä nykyä asuva ammattibarista, joka innostuessaan unohtaa juoda tarkkaan tehdyn Pour Over-kahvinsa ja lämmittää sen sitten mikrossa uudelleen. Kaupunkikulttuurin tutkija, jonka ihanteellinen ruokavalio koostuu aamiaisista, jälkiruoista ja kahvista eri muodoissa. Salaisesta reseptivihkosta löytyvät Iidan bravuurit: ohjeet täydellisiin skonsseihin sekä suussa sulavaan Panna Cottaan.

Elina Luoma

Kala- ja kasvisruuista syttyvä porilainen freelance-toimittaja ja valokuvaaja, joka jättää aina tilaa jälkiruualle. Suklaaleivonnaisten ja hampurilaisten suurkuluttaja pyrkii kotikeittiössään valmistamaan terveellistä ruokaa heittelemällä aineksia sekaisin mutu-tuntumalla ja upottamalla pelottomasti kädet taikinaan. Keittiöterapian lomassa on ihana fiilistellä omaperäisesti sisustettujen ravintoloiden ennen maistamattomia annoksia – silmillä ja suulla.Lue myös