d-md-none
Siirry pääsisältöön

Singer’s, Stadin kuumin karaokebaari!

Singer’siin saavuttuamme tupa olikin jo aivan täynnä hyväntuulisia ihmisiä ja laulu raikasi pitkin tunnelmallista karaokebaaria. Tunnelma oli erittäin kuuma ja paikalla olikin paljon tuttuja. Terassialue ei ollut vielä niin kovassa käytössä kuin mitä kesällä tulee olemaan, mutta nyt se oli Pöpsyjen pelastus kuumilta tunnelmilta. 😀

Sisustuksen takana ovat Tuula Railonkoski ja Teuvo Loman. Ihania yksityiskohtia olivat mm. katosta tunnelmallisesti roikkuvat hehkulamput.

Anna-Leena Härkönen laulamassa yhtä Pöpsyjen lempi biiseistä; Nahkatakkinen tyttö!

Löysimme ystävämme Jannen puuhastelemasta erikoisen laitteen äärellä. Janne tiesikin sivistää meitä Pöpsyjä ja kertoi, että kyseessä on karaokebiisien elektroninen varauslista. Nykypäivää!

Hunks-Janne neroilemassa.

Pikimmiten Pöpsyt säntäsivät ruoan pariin! Tarjolla oli mitä maukkaimpia Pöpsyjen lempparereita; mozzarellatikkuja! Lisäksi tarjolla oli muita ihania pikkusuolaisia! Siellä missä ruoka, siellä Pöpsyt!

Maanmainiot mozzarellatikut.

Kana-ceasarsalaattikuppeja.

Kana-ceasarsalaattikuppeja ja kevätkääryleitä.

Ovella ihmisiä ilahdutettiin drinkkilipuilla sekä pikkuisilla jekkupulloilla.

Pöpsyt käsiojossa tilaamassa kuplivaa cocista!

Lunasta oma Happy-korttisi.

Baarimikkojen omalta tiskiltä kuikuili pelle-tikkari….

Illan karaoketarjonta oli erittäin monipuolista; iskelmästä rokkiin, räppiin ja poppiin! Laulajat olivat erinomaisia ja todellisia karaokeammattilaisia. Äänentoistoakin kehuttiin moneen kertaan.

Ilta oli erittäin kiva ja oli mukava nähdä paljon tuttuja ja kuunnella loistavia esiintyjiä. Jos Pöpsyjen karaokejalkaa alkaa vipattaa, suuntaamme ehdottomasti Singer’siin …välittömästi!

Jucci ja Pöpsyt!

Sauli ja Pöpsyt!

Tervetuloa!

Hyviä hetkiä karaoken parissa ja kiitos Singer’sille upeista avajaisista!

Halauksin

Pöpsyt

Lue myös