Siirry pääsisältöön

Seafood – merellisiä nautintoja Tallinnassa

Tällä kertaa Pöpsyt päättivät lähteä merta edemmäs kalaan! Kohteena oli Tallinnan vanhassa kaupungissa sijaitseva uusi meriruokiin erikoistunut Seafood-ravintola.

Astuimme sisään ravintolaan ja siellä meitä odotti lämmin vastaanotto. Koska ilma oli mitä mahtavin, päätimme valita mukavan pöydän terassin rauhallisesta kulmauksesta.

Ruokalista oli todella kattava, ostereista kalahampurilaisiin, mutta ei kulunut hetkeäkään kun Pöpsyt jo olivat päättäneet suosikkiannoksensa.

YLLÄTYS! Saimmekin alkuruoaksi tuoreen paikallisen yllätyskuhan maukkaiden perunoiden ja salaatin kera!

Kuha oli erinomaisesti maustettu ja se suorastaan suli suuhun! Paistetut perunat kruunasivat tämän loistavan makuelämyksen. Annos oli oikein sopiva alkupala kolmelle.

Pöpsyjen lempparileivät saapuivat pöytään; NAANIA! Leivät oli maustettu suolahipuilla ja yrteillä, super hyvää!

Kameramiehemme tilasi tyylikkään Fish&Chips-aterian, jossa tuli mukana erinomaisen makuinen tartar-kastike. Ranskalaiset olivat toisesta ulottuvuudesta, todella rapeita ja itse tehdyn makuisia!

Tässä muikkuannoksessa oli myöskin käytetty tuoretta paikallista kalaa. Annos oli juuri sopivan kokoinen ja maut olivat kohdillaan.

Tämä kuha-annos oli todella esteettinen ja lisäksi erinomaisen makuinen. Kuhan koostumus ei olis voinut olla parempi! Alkuruoan jälkeen tämä annos teki sopivasti kylläisen olon.

Perus bloggareiden elämää. Onneksi ruoka ei ehtinyt jäähtyä tässä kuvaamisen lomassa. 😀

Tämä herkullisen näköinen mansikkadrinkki taltutti makeanhimon nopeammin kuin uskottekaan! Vahva suositus jos olet makeanystävä ja kaipaat jotain kesäisen raikasta drinkkiä!

Päädyimme myös maistamaan paikallista talon mojitoa, jossa oli sopivassa suhteessa kaikkia mojitoon kuuluvia makuja.

Vaikka vatsat jo pullottivatkin, oli pakko maistaa vielä yksi erittäin herkullinen mansikkajuustokakku! Kakku oli erittäin pehmeää ja täynnä makua! Tämä maukas herkkupala kruunasi koko menun täydellisesti!

Seafood-ravintolasta jäi pelkästään positiivinen mieli. Kaikki ruoat olivat erittäin maukkaita ja esteettisiä. Palvelu oli erinomaista ja lämminhenkistä. Viihtyisässä ravintolassa oli mukava viettää iltaa rauhassa hyvästä ruoasta nauttien. Kun ulkona alkoi viiletä, oli mukava siirtyä sisälle kauniisti sisustettuihin tiloihin.

Ei olisi ikinä uskonut, että ravintola on vasta pari kuukautta vanha. Koko homma toimi niin hyvin ja ammattitaitoisesti, että voisi luulla ravintolalla olevan pidempikin tausta takana.

Koko illan iloisesti palvelleet herrasmiehet ansaitsevat täyden kympin mahtavasta asiakaspalvelusta ja herkullisesta ruoasta tietenkin terveiset kokille!

Pöpsyt palaavat varmasti vielä tänne nauttimaan merellisiä herkkuja! See you! Jos haluat tutustua paremmin Seafoodin nettisivuihin niin tästä pääset yrityksen facebook-sivuille.

Halauksin

Pöpsyt ja kameramän

Lue myös