d-md-none
Siirry pääsisältöön

Sadan sortin sushit

Ensimmäistä kertaa Redissä. Suuntavaisto meni heti kättelyssä täysin sekaisin eikä huono opastuskaan auttanut asiaa. Löysimme kuitenkin vihdoin Luckiefun´s ravintolan, joka edustaa kyseisen ketjun uutta look&feeliä.

Ravintola on siisti ja moderni, ehkä jopa hieman steriili minun makuuni. Plussaa veikeistä seinäpiirroksista.

Luckiefun´s on tunnettu susheistaan ja niitä on tarjolla joka lähtöön – jopa jälkiruoaksi. Sushit näyttävät tuoreilta ja raikkailta, joten ei muuta kuin maistamaan!

Toden totta sushit ovat hyvin freesejä ja laadukkaita Nigiri ja Gunkan-susheja. Ei tietoakaan seisahtaneista ja nahistuneista susheista, joihin valitettavan usein buffapaikoissa törmää. Raaka-aineet ovat kautta linjan korkealaatuisia ja tuoreita.

Ainut miinus siitä, ettei eri sushilaatuja tai ylipäätään buffetin ruokia ole merkattu millään tavalla. Tarjonta nimittäin kattaa sushin lisäksi myös keiton ja lämpimiä aasialaisia ruokia, joten olisi ollut kiva tietää mitä eri ruokalajeja on tarjolla arvailun sijaan.

Tilaamme palan painikkeeksi viiniä, jonka meille kiikuttaa söötti tarjoilija. Viinit ovat pöytäviinin tasoisia, mutta menettelevät miljöössä, jonne ei selvästikään tulla viipyilemään ruuan ja viinin äärellä.

Buffetista löytyi tosiaan pääruokavaihtoehtona mm. thaimaalaista currya ja katkarapuja, jotka olivat nekin maukkaita ja raikkaita.

Kävin kurkkaamassa keittiössä, jossa hääräsi iloisia kokkeja työn äärellä. Hetken päästä koko kööri piti ruokatauon läheisessä pöydässä.

Jätimme vatsaan vielä kolon jälkkärille. Samaan hintaan sai pyöritellä Valion jäätelöpalloja jäätelökaukalosta. Pisteet himaan siitä, että tarjolla oli kunnon jätskiä, eikä mitään halpisversiota.

Mielestäni LuckieFun´s buffet on hintansa väärti: vaikka sortteja on huima määrä, laadusta ei ole tingitty. Buffet kustantaa aikuiselta arkisin 12,90 ja viikonloppuisin 15,90.

Lue myös