Siirry pääsisältöön

Rovaniemen parhaat aamiaiset ja brunssit

Hostel Café Koti, Valtakatu 21
Café Koti tarjoaa runsaan aamiaisen viikon jokaisena päivänä. Maanantaista perjantaihin aamiainen on tarjolla klo 7–10 ja viikonloppuisin klo 8–11. Perinteinen suomalainen aamiainen sisältää muun muassa itsetehtyä ruisvehnäleipää, kaurapuuroa, juustoja, leikkeleitä, luonnon jogurttia ja kotitekoista granolaa sekä tuoreita hedelmiä. Aamiaisen hinta on 11,90 € ja siihen sisältyy kahvi tai tee. 

Santamus, Joulumaantie 8
Joulupukin pajakylässä sijaitseva Santamus ravintola tarjoilee lauantaisin brunssin, josta nauttii takuulla koko perhe! Santamuksen Brunssit jälleen syksyllä tarjolla joka lauantai 1.9.-31.10.2024

Alvari, Ratakatu 3
Rovaniemen junaseman ravintola Alvari kattaa herkullisen aamiaisen päivittäin klo 7.15–9.30. Tarjolla on klassinen valikoima erilaisia leikkeleitä, juustoja, kaurapuuroa, croissanteja, leipiä sekä hedelmiä ja marjoja. Aikuiset nauttivat aamiaisen hintaan 14,90 €, 4–12-vuotiaat lapset hintaan 9,90 €. 

Arctic Ravintola Arctic Light Hotel, Valtakatu 18
Arctic Light Hotel tarjoaa terveellisen ja värikkään buffet-aamiaisen sekä hotellin vieraille, että muillekin herkuttelijoille. Runsas aamiainen sisältää muun muassa tuoreita hedelmiä, smoothieita sekä erilaisia leipiä ja croissanteja. Aamiainen katetaan maanantaista perjantaihin klo 7–10 ja viikonloppuisin klo 8–11. Hotellin ulkopuolisille vieraille aamiaisen hinta on 26 euroa.

Frans & Chérie Bistro, Koskikatu 4
Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemen yhteydessä sijaitseva ravintola Frans & Chérie Bistro kattaa klassisen buffet-aamiaisen joka aamu klo 7–10. Aamiaisen hinta on 24 € (S-Etukortilla 22 €). Tarjolla on esimerkiksi Lapin leipomon leipää, haudutettua luomupuuroa, luomukahvia ja -teetä, lakkahilloa ja leipäjuustoa, lappapuuroa sekä muita aamiaispöydän herkkuja.

Ravintola Atrium, Scandic Rovaniemi City, Koskikatu 23
Ravintola Atrium tarjoilee laadukkaan buffet-aamiaisen maanantaista perjantaihin klo 7–10 ja viikonloppuisin klo 7–11. Runsas aamiainen sisältää muun muassa maalaispekonia, munakokkelia, tuoreita hedelmiä ja muita talon omia erikoisuuksia. Valikoimasta löytyy myös gluteenittomia, laktoosittomia ja vegaanisia tuotteita. Aamiaisen kylkeen voit nauttia myös luomukahvia. Hotellin ulkopuolisille vieraille aamiainen kustantaa 20,90 €. 

Sky Kitchen & View, Juhannuskalliontie
Aitoihin pohjoisen makuihin ja puhtaisiin raaka-aineisiin nojaava Lapland Hotelsin aamiainen tarjoillaan Sky Kitchen & View -ravintolassa. Aamiaispöytä on katettu muun muassa pohjoisen kaloilla ja marjoilla, smoothieilla, kaurahelmipuurolla sekä pienellä makealla. Lisäksi aamiaisella kokki paistaa munakasta haluamallasi täytteellä. Hotellivieraille aamiainen sisältyy huoneen hintaan. Aamiaista voi kuitenkin tulla nauttimaan myös ilman hotellissa majoittumista. Tällöin suosittellaan varaamaan pöytä etukäteen. 

Rakas Restaurant & Bar, Tarvantie 3
Rakkaan brunssilla herkutellaan suolaisella ja makealla, makumaailmojen ulottuessa Jäämereltä Välimerelle, pohjoisen luonnonantimia unohtamatta. Valikoimasta löydät runsaan kalapöydän sekä myös maittavat vegaaniset tuotteet. Aamiaishetken kruunaa perunamuusibaari, jossa voit maustaa muusisi oman makusi mukaan. Brunssi tarjoillaan viikonloppuisin klo 7.30-11 hintaan 35 €.


Puuttuuko suosikkibrunssipaikkasi listauksestamme? Lähetä meille vinkkisi Facebookissa, Instagramissa tai sähköpostilla: info@toptaste.fi. Täydennämme listaa säännöllisesti!

Huom! Brunssien hinnat ja aukioloajat on tarkistettu 26.3.2024. Tarkista ajantasaiset tiedot ravintolan verkkosivuilta.

Lue myös