d-md-none
Siirry pääsisältöön

Theron Catering Rockfesteillä – luksusta festariruokailuun

Lauantaina sääkin oli niin suotuisa, että ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin päätyä Rockfesteille Vantaan Vehkalaan! Tarkoituksena olikin tällä kertaa musiikin sijasta keskittyä VIP-puolen ruokatarjontaan, josta vastasi Theron Catering, joka ruokki myös kaikki nälkäiset esiintyjät.

Sisälle päästyämme Michael Monroe oli jo ehtinyt ottaa yleisön haltuun.

VIP-puolella ruokailu oli järjestetty siististi ja selkeästi esille. Pöytiä joista pystyi hakemaan ruokaa oli kolme, joten tungosta ei helposti pääse syntymään. Tarjolla oli mm. peruna- ja punajuurisalaattia, punasipulia, kuivattua sipulia, suolakurkkuja ja patonkia. Ihanan kesäisiä makuja!

Makkaraa ja bataattia tarjoiltiin lämpimänä pöydän päädystä.

Itse sai koota mieleisensä annoksen erilaisista salaateista ja lisukkeista.

Ihana yksityiskohta oli puusta valmistetut haarukat, veitset ja lautaset. Ihan erilainen fiilis syödä kuin esim. muovisilta lautasilta! Festariluksusta!

Ruokailupuoli oli ihanasti eristetty toiselle puolelle meteliä, mikä oli aiva loistavaa, koska artistit esiintyivät sen verran äänekkäästi, että kaikenlainen keskustelu oli todella hankalaa.

Henkilökunta oli erittäin hyvällä ja iloisella tuulella ja piti erinomaisesti huolta niin siisteydestä kuin ruokien saatavuudesta ja esteettisyydestä.

Ruoka oli erittäin hyvää ja todellakin parempaa kuin mitä yleensä festareilla on tarjolla. Makkaroita olisi voinut olla kahta eri sorttia, koska kyseiset yksilöt olivat aika tulisia omaan makuun, mutta jos tykkää tulisesta niin siinä tapauksessa erinomaisia! Monipuoliset lisukkeet tekivät vaikutuksen! Salaatit olivat ihanan raikkaita ja sopivat erinomaisesti tähän kesäiseen säähän!

Bataatit olivat niin hyviä, että olisin käynyt santsaamassa jos napa vaan olisi vetänyt! Erittäin täyttävästä annoksesta siis oli kyse, mikä ei ole kuin hyvä asia. Ruokaa oli ihana nauttia ulkona auringon paisteessa!

Theron Cateringillä on 20 vuoden kokemus alasta, ja sen kyllä huomasi. Tästä pääset tutustumaan tarkemmin yrityksen sivuihin. Catering-palveluita löytyy arjesta juhlaan, perhejuhlista gaalaillallisiin!

Kiitos Rockfest ja Theron Catering upeasta tapahtumasta!

Ihanaa kesää ja iloisia hetkiä festareilla!

Halauksin

Pöpsyt

Lue myös