Siirry pääsisältöön

Ristikko vie lounastajat makumatkalle maailmalle

Helposti saavutettava kauppakeskus Ristikko hellii ruokailijaa ja ostoksille tulijaa.

Helsingin Konalassa sijaitseva kauppakeskus Ristikko tarjoaa lounastajille monipuolisen kattauksen makuja maailmalta.

– Valittavana on kiinalaista pikaruokaa, mausteisia intialaisia annoksia, tuttuja makuja Yhdysvalloista, japanilaisen keittiön suosikkeja sekä monipuolista ja raikasta ruokaa Välimeren alueen maista, Ristikon kauppakeskuspäällikkö Marja Mononen kertoo. 

Asiakkaita halutaan palvella myös varmistamalla, että lounaan saa nopeasti ilman pitkiä odotusaikoja. Ruokailulle ja viihtymiselle jää aikaa. Ristikko palvelee ruokailijoita viikon jokaisena päivänä.

Ristikon kahvila- ja ravintolavalikoimasta löytyy: Kung Food Panda, Mother India, Takumi, ravintola Laventeli, Subway sekä Marian kahvila ja konditoria.

Lounaan saa nopeasti ilman pitkiä odotusaikoja.

Monipuolinen ostospaikka

– Päivittäistavarakauppojen lisäksi saman katon alta löytyvät muun muassa kampaajapalvelut, apteekki ja postipalvelut K-Supermarketissa, Mononen sanoo. 

Ristikossa voi viettää aikaa yksin tai yhdessä myös kuntoillen. Kauppakeskuksessa on kuntosali ja Suomen ensimmäinen olympiatason kiipeilyn harjoittelukeskus. 

Yksi Ristikon vahvuuksista on saavutettavuus. Kauppakeskus sijaitsee monen väylän kupeessa. Ostoksille tai ruokailemaan on helppo poiketa matkalla. Asiakkaille on tarjolla kolmen tunnin maksuton pysäköinti.

Ristikon uusimpia vuokralaisia on toisesta kerroksesta löytyvä Tokmanni, joka avasi ovensa toukokuussa, kertoo Ristikon omistajan edustaja Elina Gröning

Hän jatkaa, että Ristikossa pyritään jatkuvasti monipuolistamaan tarjontaa, jotta se pystyy vastaamaan lähialueiden kehityksen mukanaan tuomiin tarpeisiin.

– Uskomme helposti saavutettavan Ristikon vahvistavan asemaansa entisestään kuluttaja-asiakkaiden keskuudessa, Gröning sanoo.

Teksti: Tiina Örn

. . .

www.kauppakeskusristikko.fi

Ajomiehentie 1, 00390 Helsinki

Lue myös