Siirry pääsisältöön

Riian parhaat ravintolat

Kolonāde

Kolonade ravintola Riika Latvia

Postikortin arvoinen sijainti Laiman kellon juuressa Riian keskustassa. Hienostunut ja vuodenaikoja noudattava värikäs herkkusuiden ruokalista, runsas laatuviinitarjonta ja nykyaikainen latvialainen sisustus. Ravintolassa saa nauttia ensiluokkaisen ruoan lisäksi upeasta näkymästä joelle tai puistoon.
Brīvības bulvāris 26

Gutenbergs Terase Restaurant

Latvia ravintola

Hotelli Gutenbergin ylimmässä kerroksessa sijaitseva ravintolan näkymät ovat vähintään lounaskäynnin arvoisia. Ja se ruoka! Aivan fantastista. Nopealla laskennalla ikkunoista näki ainakin seitsemän kirkkoa ja tietenkin jokinäkymä aukesi yhteen suuntaan. Tämän haluat ehdottomasti kokea reissullasi.
Doma Laukums 1

B Bārs Restorāns

Riika Ravintola Lativa

Tämä Vanhassakaupungissa sijaitseva baari/ravintola/yökerho on tämän hetken kuumin paikka paikallisten 35+ ikäisten joukossa. Päiväsaikaan ravintolana ja tasokkaana baarina toimiva paikka muuntuu illan edetessä ja dj:n siivittämänä Vanhankaupungin parhaimmaksi tanssilattiaksi. Baarin erikoisuuksiin kuuluu balsamidrinkit. Rigan balsami on pakko kokea Riian matkalla, vaikka se ei välttämättä ole jokaisen makuun. Täällä voi nauttia drinkistä, jossa ainesosana käytetään balsamia (joka on hieman Fernetin makuinen), ja drinkki on mitä maukkain!
Doma laukums 2

Stage 22

Stage 22 ravintola Riika

Tämän viiden tähden hotellin terassilla avautuu niin huikeat näkymät, että henki meinaa salpaantua. Terassilla voi lämpimänä kesä-iltana myös nauttia illallisen, joka on suomalaisen lompakkoon keskihintainen! Eli luksusta pikkurahalla. Sisätila huokuu baltialaista skandinaavisuutta – tyylikkäitä, selkeitä linjoja mahtipontisine yksityiskohtineen.
Aspazijas bulvāris 22

3 Pavāru Restorāns

Ravintola Riika Latvia

3 Pavāru Restorāns “Tam labam būs augt” (3 kokin ravintola “Se hyvä tulee kasvamaan”) on avoimen keittiön ravintola, johon ovat ihastuneet niin riikalaiset kuin myös kaupungin vieraatkin. Ravintolan keittiömestarikolmikkoa voi kuvailla värikkääksi nykypäivän kokkaustaiteen kimpuksi, joka ei yllätä pelkästään ruuan loistavalla maulla, vaan myös avoimella keveydellä, jolla nämä ruuat valmistuvat. Jēkaba kazarmas, Torņa iela 4

Kafejnīca ”Piens”

Ravintola Riika Latvia

Piensin alue on pienen ajomatkan päässä Vanhastakaupungista, mutta sinne pääsee kätevästi taksilla. Sateisena päivänä terassi saattaa olla tyhjä mutta, paikka vilisee ihmisiä aurinkoisena päivänä. Piensin alue on saanut nimensä alueen ensimmäisestä ravintolasta, jonka nimi on Kadegans Piens. Ravintola vetää niin taiteilijasielua kuin tavallista tallaajaa, kulinaristia ja perus-turistia. Paikan kävijöitä yhdistää rento ja iloinen olemus. 
Aristida Briana iela 9a-2

Tallinas ielas kvartāls

Ravintola Riika Latvia

Paikan nimi on siis Tallinnan katukorttelit, vaikka sijaitsemme Riiassa! Alue on muodostunut Tallinnan kadun viereen, ja tästä saanut nimensä. Taas kerran, jos Vanhakaupunki on nähty – suuntaa tänne! Tämä paikka on katuruoan mekka päivisin ja illalla käynnistyy aamuun saakka kestävät bileet, jossa house soi. Ruokatarjonta oli todella laaja, ja isossa rakennuksessa löytyi kymmenkunta katuruoka-kojua. 
Miera iela 34

Oletko matkustamassa Riikaan?


Lue myös