Siirry pääsisältöön

Rentoa ravintolatunnelmaa yli satavuotiaassa laivassa

Autenttisen laivatyylin säilyttänyt Bar & Pizza Walrus tarjoaa merellisen elämyksen lisäksi kaupungin ainoat sardinialaistyyliset pizzat.

Autenttisen laivatyylin säilyttänyt Bar & Pizza Walrus tarjoaa merellisen elämyksen lisäksi kaupungin ainoat sardinialaistyyliset pizzat.

Sardinian makuja pizzalautasella

Kuten sisustuksessa ja remontoinnissa, myös ravintolan tarjonnassa pyritään aitouteen. Aitoutta vahvistettiin palkkaamalla keittiöön italialainen kokki Francesco, joka tuntee pizzanpaiston salat pohjia myöten.

– Makumaailman haimme Sardiniasta ja Etelä-Italiasta, kertoo ravintolapäällikkö Karri Virtanen.     

– Etelän makuja pizzoihimme saamme maustamalla ne totuttuun verrattuna erilaiseen tapaan esim. ndujalla. Makumme ovat täyteläisiä ja voimakkaampia kuin muualla.

– Kokin vapaapäivinä tarjoamme lasagnea, johon pätevät samat kriteerit kuin pizzoihin: uudenlaisilla mausteilla tuomme aterioihin täyteläistä makua.

– Myös juomatuotteessa tuomme vieraillemme jotain uutta: monipuoliset kannujuomamme. Monelle kannujuoma on yhtä kuin sangria, mutta kehitämme aktiivisesti uusia makuja. Kesäaikaan kannuistamme löytyy kevyitä, raikkaita ja viileitä juomia, mutta syyskesään siirryttäessä tarjoamme aromikkaita ja lämmittäviä vaihtoehtoja.

Ravintola aikuiseen makuun

Walrusin asiakaskunta koostuu lähinnä keski-ikäisistä tai sitä lähestyvistä helsinkiläisistä. Ikäryhmä otetaan huomioon myös taustamusiikissa, joka on enimmäkseen 1970-1980-luvuilta tuttua. Kohderyhmä onkin löytänyt Walrusin kiitettävästi.

Walrus on myös loistava paikka perheen tai yrityksen juhliin, ja voitkin varata sieltä tarvitsemasi kokoisen tilan monenaisiin tilaisuuksiin aina 170 hengen ryhmille asti. Myös lemmikieläimet ovat tervetulleita, jopa toivottuja laivalle.

. . .

www.walrus.fi

Hietalahdenranta 14Helsinki

VARAA PÖYTÄ

Lue myös