Siirry pääsisältöön

Meet the Chef: Vesa Sjöblom, Vausti

Nuoresta iästään huolimatta Vesalla on erinomainen näkemys siitä, miltä Kotkassa sijaitsevan ravintola Vaustin ruoan tulee näyttää. Vesa on taiteilija työssään. Hän jaksaa luoda aina uusia ja yllättäviä yhdistelmiä Vaustin vieraiden lautasille. Vesan keittiössä asiat tehdään hyvin ja laadukkaasti, mutta rento ilmapiiri sallii muillekin luovan tekemisen ja vastuun ottamisen.

Aivan alusta lähtien, siis jo yli seitsemän vuoden ajan, olemme halunneet tarjoilla vieraillemme parhaita paikallisia raaka-aineita maustettuna maailman mauilla. Olemme halunneet seurata, jopa luoda, trendejä ja yllättää pöydässämme istuvan. Siinä Vaustin ruokalistan sielu, ennen, nyt ja tulevaisuudessa

Vesa suosittelee kokeilemaan Vaustin neljän tai kuuden ruokalajin yllätysmenua Makujen Matkaa. – Pitkät menut ovat listamme ehdottamasti suosituimmat yksittäiset tuotteet ja keräävät kiitosta kerta toisensa jälkeen. Menut muuttuvat jatkuvasti, joten useinkin Vaustissa ruokaileva voi yllättyä aina uudelleen. 

www.kotkanravintolat.fi/vausti/

Lue myös