Siirry pääsisältöön

Ravintola Meiccu, perinteitä kunnioittaen

Ravintola Meicussa tarjoillaan joka arkipäivä monipuolista lounasta. Vallitsevan tilanteen takia á la carte on tällä hetkellä suljettu, mutta Meicussa ollaan toiveikkaita siitä, että se päästäisiin pian taas avaamaan. Á la carte -listalta löytyy paljon herkullisia ja perinteisiä annoksia, joihin lukeutuu myös vegaanisia ruokia.

-Pyrimme pitämään perinteistämme kiinni. Kiinnitämme huomiota annoksissamme laadukkaisiin raaka-aineisiin sekä siihen, että tarjoiltava ruoka sopii ravintolan miljööseen, ravintoloitsija Leo-Jukka Salonen kertoo.

Meicun asiakkaiden sydämiin on juurtunut ravintolan klassikkoannokset, jotka saavat heidät palaamaan herkuttelemaan Meiccuun yhä uudelleen. 

-Tilatuimpia annoksiamme ovat muikut, oskarinleipä sekä pannupihvi. Myös vegaani vorschmark on löytänyt tiensä niin ihmisten huulille kuin sydämiinkin. 

Vallitsevan tilanteen takia monien ravintoloiden tapaan myös ravintola Meiccu on ottanut käyttöönsä tilauspalvelun, jolla asiakkaat pystyvät tilaamaan herkullisia annoksia kotiin vietäviksi. Salosen perheessä ravintola-ala on veressä – jo neljässä polvessa. Leo-Jukka Salosen isä Leo ”Lexa” Salonen oli tunnettu ravintoloitsija ja ensimmäinen TV-keittiömestari Suomessa. Nyt Salonen jatkaa isänsä jalan jälkiä ravintola Meicussa tuoden ripauksen omaa juttuaan sekaan.

Lue myös